Tarih: 2009-02-02, 03:31:52 Mesaj konusu: Bu kodların anlamı nedir....
BU YAZI ADMİN PANELE GİRİNCE ÇIKIYOR... Warning: opendir() has been disabled for security reasons in /home/wwwduru/public_html/admin.php on line 252
Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/wwwduru/public_html/admin.php on line 253
Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/wwwduru/public_html/admin.php on line 258
ARKADAŞLAR BU ALTTAKİ YAZIDA FORUM BÖLÜMÜNDE ÇIKIYOR.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwduru/public_html/header.php:32) in /home/wwwduru/public_html/includes/sessions.php on line 222
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwduru/public_html/header.php:32) in /home/wwwduru/public_html/includes/sessions.php on line 223
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwduru/public_html/header.php:32) in /home/wwwduru/public_html/includes/page_header.php on line 488
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwduru/public_html/header.php:32) in /home/wwwduru/public_html/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wwwduru/public_html/header.php:32) in /home/wwwduru/public_html/includes/page_header.php on line 495
BİRDE ADMİN PANELDEYKEN SAYFALARDA GEZEBİLİYORUM MODÜLLER ÇALIŞIYOR.
AMA ADMİN PANELDEN ÇIKINCA MODÜLLER ÇALIŞMIYOR.
ÜZGÜNÜM BU MODÜL AKTİF DEĞİL DİYOR
SORUN NE OLABİLİR SABAH SİTE SAAT GİBİ ÇALIŞIYORDU AKŞAM OLDU BUGÜN BİRŞEYDE YÜKLEMEDİM SİTEYE
kardeşim once yönetim panelinden modüllerine gir bir bak forums modulun etkinmi pasif mi ondan sonra ftp deki dosyalarını yenilemeni tavsiye ederim ama büyük ihtimalle moduller yönetiminde forums pasif oldugu icin veriyordur bu hatayı..
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-02-02, 23:17:17 Mesaj konusu:
mesajlarda kaç resim var? farklı bir siteye link verildiği için meraktan soruyorum...resim upload sitesimi ekledi yoksa sen mi diye...yanlış anlama....
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız