Tarih: 2009-03-11, 04:07:12 Mesaj konusu: Site Messenger
site messengeri kurdum güzelde çalışıyo yanlız ben bunu bi sitede farklı gördüm şöyleki;
Online Üyeler Diye Link eklemiş kişi ona tıklayınca açık üyeler gözüküo onlara site messengerdeki gibi mesaj atılabiliyo aradaki fark benim yüklediğimdekinde site messengere giriyosun ordan bidaha site messenger resmine tıklıyosun küçük bi popup sayfası açılıyo orda açık üyeler gözüküo o sayfa açık olmazsa başka kişinin sana attığı mesaj popup şeklinde hemen gelmiyo illa açık olması lazım bizimkinde bunu üstte anlattığım gördüğüm sitedeki gibi nasıl yapabilirim sitenin neresinde olursan ol mesaj popup şeklinde direk geliyo bunu istiyorum inşALLAH anlatabilmişimdir :S
ayrıca demek istediğim şimdi benim kurduğumda solda messenger olarak link çıkıyo ona giriyosun sol üst köşesinde site messenger adlı resim var ona tıklıyosun popup şeklinde bi pencere açılıyo orda gözüküo üyeler onu kapattığında sana mesaj atarsalar gelmiyo onu açınca geliyo mesajlar gördüğüm sitede öyle deyil online üyeler bölümüne girince direk üyeler war mesaj atıyosun direk geliyo sitenin neresinde olursan ol bende öyle değil,
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız