Selam arkadaslar siteme biseyler olmus iki gundur yoktum bakamiyordum siteye bugun baktim ve nerdeyse site yokk linkte bakabilirmisiniz ne olmus ne yapmam gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler.
Sanirsam biri admine ulasmaya calismis admin kayitlarinda banlanmis bir ip adresi var dogrudan header.php dizinine ulasmaya calismis sorun o olabilirmi ?? yada siteyi yeniden yuklesem yedege aldiklarim var onlari tekrar atsam duzelirmi??
Sanirsam biri admine ulasmaya calismis admin kayitlarinda banlanmis bir ip adresi var dogrudan header.php dizinine ulasmaya calismis sorun o olabilirmi ?? yada siteyi yeniden yuklesem yedege aldiklarim var onlari tekrar atsam duzelirmi??
header.php ulaşması birşey ifade etmez sitenin yedeği elinizde varsa düzelir sorun olmaz şayet nuke sitesinin en büyük güvenlik taşı prefixdir prefix ayarlarınızıda değiştirin html dosyaları cmod444 yapın
mainfile.php açalım ve içerisinde bulalım config.php olanları mesela gizledim.php yapalım sonra config.php nin adını gizledim.php yapalım bu kadar güvenlik siten için yeterli olacaktır yok şayet siteme binlerce kişi giriyor dersen özel bir kaç güvenlik modülüde kullanmak gerek ama girmiyorsa gerek yok
Siteni tekrardan yüklemek istiyorsan yükleyebilirsin ama yüklemek istemiyorum diyorsan sadece dosyalarını tekrardan yüklemen yeterli olacaktır yanlız sitende yapmış olduğun editlemeler gideceği için tekrar editleme yapman lazım birde sitenin db yedeğini al ve içerisini kontrol et herhangibir kötü kod mesela i f r a m e kodu varmı bunları yaptınmı sorun kalmaz Allahın izniyle
Sanirim sorunu buldum ama nasil giderecegim onu bilmiyorum. Admin panelinde modulesi tikladigimizda news modulunu sag ve sol goster diye ayarliyoruz ve herkes gorebilsin diye ayarliyorduk yanliz simdi ben onu yaparken herkes görebilsin diye bisey yazmiyor sorunun ordan olabilecigini dusunuyorum eger orda uise nasil duzeltebilirim?? news modulune tikladigimda ana sayfada sag blocklar cikiyor. Bilgisi olan arkadaslar varmi acaba bu arada kullandigim surum evodur. tesekkurler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız