Warning: include_once(modules/Your_Account/language/lang-turkish.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol5/wkhost.net/wkhos_3667411/htdocs/mainfile.php on line 330
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'modules/Your_Account/language/lang-turkish.php' for inclusion (include_path='.') in /home/vol5/wkhost.net/wkhos_3667411/htdocs/mainfile.php on line 330
Yeni temayı yükledim ancak en yukarda şu hatalar oluştu
neden acaba ?
Your_Account modulunun icerisinde lang-turkish.php dosyasini bulamadigi icin bu hatayi veriyor. Your_Account modulunun icerisinde bulunan language klasorunde lang-turkish.php olup olmadigini kontrol etmelisin.
Tarih: 2009-06-25, 16:27:52 Mesaj konusu:
Arkadaslar bendede
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sunucu/public_html/mainfile.php on line 239
239. satirda ini_set('display_errors', 0); bu kod var.. 1 senedir hic bir sorun yoktu birden durduk yere bu hatayi verir oldu.. nasil kurtulurum bu hatadan..
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /home/sunucu/public_html/mainfile.php on line 239
239. satirda ini_set('display_errors', 0); bu kod var.. 1 senedir hic bir sorun yoktu birden durduk yere bu hatayi verir oldu.. nasil kurtulurum bu hatadan..
Warning: include_once(modules/Your_Account/language/lang-turkish.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol5/wkhost.net/wkhos_3667411/htdocs/mainfile.php on line 330
Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'modules/Your_Account/language/lang-turkish.php' for inclusion (include_path='.') in /home/vol5/wkhost.net/wkhos_3667411/htdocs/mainfile.php on line 330
Yeni temayı yükledim ancak en yukarda şu hatalar oluştu
neden acaba ?
senin soruna gelince modulunde hata veriyor dil dosyası eksik görünüyor onu kontrol et
sorunu çözdüm yaa bu cuteftp ile atarken sürekli hata veriodu meğersem onu atamıyormuş başka ftp programıyla denedim attı. Sizleri meşgul ettiğim için çok Özürdilerim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız