Tarih: 2009-06-27, 23:39:25 Mesaj konusu: Sitemize birsey oldu acilmiyor
Arkadaslar camii sitemize birsey oldu acilmiyor ne FTP sayfasina girebiliyorum nede MYSKL sayfasina hicbiri acilmiyor acaba ne yapabilirim sitemin adresi www.mevlanaffb.de sitemizi aldigimiz ana server ise burasi https://kis.hosteurope.de/?KISS=50e725edd1b1ccb1d911de7f2d76ffb3 bu ana server acik ama bizim site acilmiyor lütfen yardim selamlar. Sitemizin hicbirseyi ile oynamadim sabahleyin acikti normal baktim sonra bilgisayari kapattim ciktim aksam geldigimde sitemiz acilmiyordu.
Tarih: 2009-06-27, 23:48:06 Mesaj konusu:
Siteniz açılmıyor değil.
Açılıyor ama sitenizdeki php kodlarından doğru sonuçlar üretilemediği için bir şey görünmüyor.
Sitenizin kodu şu anda sadece bu satırları üretiyor.
Bankocu kardes öncelikle yardimin icin tesekkürler dedigin hata neden kaynaklandi anlamadim ama simdi sitemiz tekrar kendiliginden acildi problem kalkti tekrar tesekkürler selamlar.Yalniz gene yazdigin hatanin nedeni ni aciklarsan sevinirim selamlar.
Tarih: 2009-06-28, 01:03:35 Mesaj konusu:
FireFOX tarayıcısının verdiği hata bu.
"Yönlendirme döngüsü
Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi.
Tarayıcı istenen öğeye ulaşmayı denemeyi bıraktı. Site tarayıcının isteğine hiçbir zaman sona ermeyecek bir yönlendirme döngüsü ile yanıt veriyor.
* Site tarafından bırakılmak istenen çerezleri engellemiş ya da etkisizleştirmiş olabilirsiniz.
* NOT: Çerezleri kabul etmek sorununuzu çözmeye yetmiyorsa, sorun büyük olasılıkla bilgisayarınızdan değil, sunucu yapılandırmasından kaynaklanıyordur."
Eğer hostingim sağlam diyorsanız, sitenizde kullandığınız i f r a m e ile çalışan gömülü kodlardan şüphelenin.
Aciklamalarin icin cok cok tesekkürler dedigin gibi yapacagim cerezleri ve iframeli programlari konturol edecegim tekrar tesekkürler Allah a emanet olun saygi ve selamlar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız