arkadaşlar sitemde birden fazla dil kullanmak istiyorum türkçe tıklandığın türkçe bilgiler ing tıklandığında ing bilgilerin çıkmasını istiyorum forumda aradım ,arıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
nukede bu zaten mevcut block ayarlarından language blockunu aktif edersen ziyaretçi kendi dilini seçebilir.Fakat yazdığın yazılar gene türkçe görünür...olmazsa googlenn sunduğu translation linkini kullanabilirsiniz
Tarih: 2009-07-16, 00:03:57 Mesaj konusu:
nukenin kendisi ingilizce olabilir ama paylaşımlar hangi dildeyse o şekilde çıkar ama madem yabancı dilin var foruma ayrı bir bölüm açarsın aynı paylaşımların yabancı dilinide koyarsın istediğin gibi olur
ya arkadaşlar ben sitenin girişinde iki ayrı dil seçeneğinin olmasını istiyorum language seçeneği var ama onda örnek verecek olursak haber eklerken bir haber iki ayrı dilde gözükecek ben diyorumki türkçe ayrı gözüksün ing lizce ayrı gözüksün ben ce böyle bir şey mümkün ama nasıl onu bilmiyorum :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız