Tarih: 2009-07-18, 14:18:45 Mesaj konusu: sitekimizdeki bazı hatalar için destek istiyorum
Sitemizde nuke 7.9 kullanıyoruz
Köşe yazarlarında köşe yazarları yazılarını ekleyemiyor ve yazılar altına yorum yazamıyorlar
Şiir modülüne şiir eklenemiyor
Video bölümünde yeni blıklar eklediğimizde site açılmıyor ortada tek olarak görülen video bloğu olmasını istiyorum
Nevs manşet haber bloğu olmasını istiyorum
Bu konuda bana ücretli yada ücretsiz YARDIM edebilecek arkadaşlardan rica ediyorum destek olabilirmisiniz
www.sahinlerkoyu.com
Tarih: 2009-07-18, 14:35:52 Mesaj konusu: Re: sitekimizdeki bazı hatalar için destek istiyorum
saffet :
Sitemizde nuke 7.9 kullanıyoruz
Köşe yazarlarında köşe yazarları yazılarını ekleyemiyor ve yazılar altına yorum yazamıyorlar
Şiir modülüne şiir eklenemiyor
Video bölümünde yeni blıklar eklediğimizde site açılmıyor ortada tek olarak görülen video bloğu olmasını istiyorum
Nevs manşet haber bloğu olmasını istiyorum
Bu konuda bana ücretli yada ücretsiz YARDIM edebilecek arkadaşlardan rica ediyorum destek olabilirmisiniz
www.sahinlerkoyu.com
Tarih: 2009-07-18, 15:40:12 Mesaj konusu:
Kardeş mersoy sana işin çıkışını gösdermiş birde sitene çok karışık ana menü aşşağıda solda kimler bağlı solda üste + forum una botlar dadanmış oto mesajlar yazmış misafirlere kapat yoksa başını alamassın sürekli yazarlar şahinlrele selam:))kolay gelsin..
Tarih: 2009-07-18, 16:41:36 Mesaj konusu:
güncelleme yaparsan kaybetmessin tabi sen her itimale karşı yedeğini al yani indiridiğin dosyalarda güncelleme varsa ..güncellemeyle düzelir bir ihtimal.
ama başdan sil kur tavsiyem siten hafifler haber modülü mesela nsnw var oda bizim nukede olmadı dosylara bak ..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız