Tarih: 2009-09-12, 14:02:14 Mesaj konusu: SEYRANLI- Pehaspe Seo YARDIM
Galiba bunu seyranli yapmis tam bilmiyorum ama benim siteye kurdugumda bir tuhaflık oluyor.
Mesela Forumlardakı ısmarlama aşklar ğecesi başlıklı konuyu http://www.siteadi.com/frmt2/forumlardak-smarlama-aklar-ecesi#2 bu sorunn galiba normal php nuke sürümlerinde yok ben Netopsiyon & Alpha sürümü kullanıyorum diye oluyor galiba çünkü BAFRALı nın sitesinde böyle bi sorun meydana gelmiyor. UTF8 diye oluyor diye düşünüyorum
php için utf8 e geçiş daha erken. php 5.3.0 sürümlerinden önce sağlam bi utf8 desteği yok. Yeri geliyo ob_start bile tam sayfayı tampona almıyo, ilk açılınca sayfada problem oluyo, sayfayı değiştirince düzeliyo vs. içinden çıkamadım açıkcası
Tarih: 2009-09-12, 14:18:19 Mesaj konusu:
o zaman en iyisi google tab kurmak ondada linkleri.html yapıyorum Fckeditor çalışmıyor konuda fckeditor kullanlar için bi kod falan vermiş ama o kod da bende yok ne yapacam onuda bilmiyorum
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız