Tarih: 2009-09-14, 15:00:47 Mesaj konusu: i f r a m e Virüs Nasıl Bulaşır?
Merhaba arkadaslar siteme sürekli i f r a m e virüs bulasıyor bu virüs ben napıyorumda bulasıyo acaba bilen war mı ?temizledim ama yinede merak ediyrum nasıl bulasıyor bu ıframe virüs
Tarih: 2009-09-14, 15:03:41 Mesaj konusu: i f r a m e
ftp programından kaynaklanıyo banada olmuştu filezilla cuteftp vs bilgisayarını temizlele güvenilir bi yerden tekrar yükle genelde index.php index.html ve j a v a s c r i p t lere bulaşıyor onları tek tek i f r a m e yazıp silmen lazım.
ve birde scpriti vardır bu scprit bundan sonra siteye kot yazmaya devam eder bu sipriti bulman lazım
çare awast antivurusu kur serial bul güncelle siteyi bilgisayarına ftp .ile çek dosyalar gelirken devamlı vurus alarmı verecektir hangi dosyalarda vurus var tane tane not alabilirsin bu arada scrit turu vurus varsa bunlarıda bulmam mumkun ve bu arada resimlerde kontrol edilmiş olur ben karşılaştım site içerisinde birçok resimde vurus vardı
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız