Tarih: 2009-10-01, 18:53:48 Mesaj konusu: Giriş Yapmadan İndex Sayfası Gözükmesin..
selamlar benim bir sorum olucak bazı sitelerde bildiginiz üzere giriş yapmadan index sayfasına yön verilmiyor bunu yapmak gibi bir şansımız varmıdır acaba?
bence.. bütün blokları üyere aç..
sadece üye giriş bloğu ziyaretçilere acık olsun..
ziyaretçi ya üye olcak yada üye girişi yapıp site siteye gire bilecek..
bu şekilde facebook gibi olur
bir cok alternatif var tabi..
işte mesela facebook güzel yapmış ve sifre yanlışda girse genede indexse yada diger bölüme atmıyor üyeleri işte öyle bir sey derdindeyim diger dediklerin aklıma geldi ama yemiyor acıkcası..
işte mesela facebook güzel yapmış ve sifre yanlışda girse genede indexse yada diger bölüme atmıyor üyeleri işte öyle bir sey derdindeyim diger dediklerin aklıma geldi ama yemiyor acıkcası..
footerdeki linki kaldırıyorsunda neden haber vermiyorsun?
kimseninkini silmedim ya beni silenleri bile sonradan sildim ama seninki hangi site arada bir kac site kaynamıstı bazı siteler benimkini silince onları silerken eklemiştim sonra ama genede unuttugum olur yollasana ve ciddiyim aynen ne diyorsam bu budur yoksa seninki kaldırdım digerler duruyor sana bir garezle alakalı deil ayni ok..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız