arkadaslar admin panele giriyorum moduller görünmüyor sadece çıkış var tanrı yöneticisiyim bana YARDIM edin diger nicklerlerde giemyiorum lütfen YARDIM edin
Tarih: 2009-11-21, 12:27:55 Mesaj konusu:
Dosyalariniza eklenti gibi bir seyler yaptiniz mi? yada yüklü olan Php-Nuke versiyonunun aynisinin admin bölümündeki dosyalari yeniden atarak deneyin kolay gelsin
ya orda birsey yaziyordu tam yetki felan varya onu kaldırdım oyle oldu sadece çıkış görünüyor baska bir yöntem yokmu admin şifresi ve kul.adını sıfırdan oluşturamazmiyiz
Tarih: 2009-11-21, 13:14:41 Mesaj konusu:
sontango nun dediği gibi yedeğin varsa admini üsdüne yaz yükle yani düzelecekdir yada hostcunla görüş sitenin yedeğini yüklesin hemen en basiti bu kolay gelsin iyi çalışmalar..
Tarih: 2009-11-21, 13:23:37 Mesaj konusu:
jest :
ya orda birsey yaziyordu tam yetki felan varya onu kaldırdım oyle oldu sadece çıkış görünüyor baska bir yöntem yokmu admin şifresi ve kul.adını sıfırdan oluşturamazmiyiz
Buraya bir bak istersen ama bu admin sifreni unutursan yapacagin islem kardes..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız