Sadece contentin yedegini almak için sana kucuk bi video hazırladım videoyu indirmene gerek yok media player url aç yontemiyle izleyebilirsin... 7.7 yide direk kur bence
hocam dosyalarınmın atımı bıtmedı sen olmasan bız ne yapıcaz bılmıyorum senden allah razı olsun en azından yorumunu esırgemıyosun burda o kadar ınsan var bılselerde sölemıyorlar Tessekur Ederim:=)
evet katılıyorum postakusu arkadaşa halley_yas arkadaş benim imdadımada yetişti ya hızır gibi sağolsun gerçi hala sorun veriyo headera ekleyemedim duyurular ı ama en azından yardımcı oluyo Allah razı olsun halley_yas kardeşim çok sağolasın...
evet katılıyorum postakusu arkadaşa halley_yas arkadaş benim imdadımada yetişti ya hızır gibi sağolsun gerçi hala sorun veriyo headera ekleyemedim duyurular ı ama en azından yardımcı oluyo Allah razı olsun halley_yas kardeşim çok sağolasın...
YARDIM etmeyi severim çünkü zamanında bende çok çektim soruyorum millete soylemiyorlar... Bende ögrenirsem nukeyi YARDIM edecem dedim ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum vaktim olsada olmasada.. o zaman şöyle yapalım
phpMyAdmin gir veritabanını seç ve üst menüden dışarı aktarı tıkla Veritabanının dökümünü gelecek karşına burdan da prefixin ne bilmiyorum
nuke_pages
nuke_pages_categories
nuke_pages_feat bu 3 tabloyu seçili hale getir ve aşagıdan Dosya olarak kaydet seç ve Git butonuna tıkla bu kadar.
bende baktım sıte cok hos ama bıraz vaktım kısıtlı hocam sımdı bı sorum daha olacak malum bu katogirili content varmıs sanırım ona aktarım yapabılırmıyız acaba aynılarını bı sorum daha halen dosya atımındayım yavas yavas kurucam tekrardan:=)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız