Tarih: 2010-01-11, 18:05:39 Mesaj konusu: blog Müzik Kişisel YARDIM
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Herkezlere Kolay Gelsin Şimdi Ben Yeni Alan Adı Aldım Hosttum Var Herseyim Çok Güzel Sondu-rock.com Sitemin Buna Ben Üye Olan Kişilerin Atıyorum www.adem.sondu-rock.com ŞeklindeGiriş Yapmalarını İstiyorum Kendilerine Özgü SAyfa Yani Yanılmıyorsam Adı Blok Nukeye Uygun Ve Bu Şekilde Yapabılecegim Sistem Varmıdır . Yardımcı Olan ,Olmayan Herkezlere Tşkler
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-01-11, 21:37:12 Mesaj konusu:
Burada http://www.cayirozukoyu.eu/dosya/ sayfam adli bir modul calismasi yapmistim belki isini gorur, module uyeler yazi film gibi eklentiler yapabiliyor kucun degisikliklerle module muzik eklentiside yapabilirsin.
Zaten youtube gibi sitelerden uyelerin kendi sayfalarina film yada muzikleri ekleyebiliyorlar.
Verdiğiniz Dosya Çok Güzel Ama Blok Olmuyor Benim Aradığım Üye olan Kişi www.uyeadı.siteadı.com seklınde olması ?? Birde Her Uye Kendi Müzik Playerine Kendi Müzğini Yükleyecek Varmı Böle Birşey Arkadaşlar ?
blogger dıe bırsey var onun gibi yani nasıl anlata bılırım myspace bılen varsa o sekılde kendı sayfalarını kendılerı duzenlıo uyeler muzık resım herseyı yapabılıor tsklerr sağolun
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız