Tarih: 2010-02-02, 22:34:07 Mesaj konusu: PHP NUKE neden bu hatayı veriyor.
Arkadaşlar iyi akşamlar.
sitemde php nuke 8,1 versiyonunu kullanıyorum.
uzun zamandır saat gibi çalışıyordu.
bugün bu hatayı verdi.daha öncede vermişti ama açıldı.
Bu hata nuke tabanlımı yoksa host tabanlı sorunmu.
gerçi bu sayfayı değiştireceğim.
yerine sitemizde yenilenme çalışması yapılmaktadır özür dileriz kısa bir süre sonra tekrar hizmetinizde olacaktır.
siteye girenler bu ekranı görünce şaşırıp hemen telefona sarılıyorlar.
pen sık sık olmuyor ama site kullanıcılarının canını sıkıyor.
anladım.
host şirketinin başka barındırdığı sitelere baktım o siteler çalışıyorlar.
acaba benim site php tabanlı olduğu içinmi sorun veriyor.
yoksa php nuke 8,1 kullanan herkeste bu sorun olması lazım.
Tarih: 2010-02-02, 22:42:51 Mesaj konusu:
hostunla irtibata geçmelisin hemen düzeltiyorlar 8.1 verisyonla alakası yok bunun 7.6 kullandığım bir site vardı onda bile yapıyordu nadiren tabi hemen irtibata geç düzelteceklerdir..
anladım.
host şirketinin başka barındırdığı sitelere baktım o siteler çalışıyorlar.
acaba benim site php tabanlı olduğu içinmi sorun veriyor.
yoksa php nuke 8,1 kullanan herkeste bu sorun olması lazım.
Mysql veritabanına bağlanamadığı için bu hatayı veriyor.
host şirketimle yaptığım konuşmalar sonucu sitede bu sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söylediler.
sitede değişiklik yaptığımı söylediler oysa ben sitede coppermineye resim yüklemeden başka hiç bir değişiklik yapmadım.
host şirketinin bana attığı en son mail ise aynen şöyle.
( Baktık tekrar. Hata bizden kaynaklı değil. Veritabanında herhangi bir işlem yapmadık dediniz ama veritabanı kullanıcınızı silmişsiniz hata oradan çıkıyor. )
ben siteye ftp den bağlanıyorum.
ama adminden bağlanamıyorum.
ben sitenin veri tabanının kullanıcı adını nereden silmiş olabilirm ki.
ftp den bağlantı yapılıyorsa veri tabanına bağlanmıyormuyum ...
Veritabanı kullanıcı adı silindiğinde bu hatayı almanız normal. cPanel kullanıyorsanız MySQL Veritabanları bölümünden kullanıcı adınızı tekrar ekleyin. Ayrıca durduk yere kullanıcı adı silinmez. Ftp'den public_html klasörü dışında değişiklik yapmadıysanız silinmesi mümkün değil.
Veritabanı kullanıcı adı silindiğinde bu hatayı almanız normal. cPanel kullanıyorsanız MySQL Veritabanları bölümünden kullanıcı adınızı tekrar ekleyin. Ayrıca durduk yere kullanıcı adı silinmez. Ftp'den public_html klasörü dışında değişiklik yapmadıysanız silinmesi mümkün değil.
son zamanda ne eritabanına bağlandım nede cpanelden kullanıcı adımmı değişti.
sadece ftp den coppermineye resim ekledim.bu kadar.
Zaten Hatadaki Yazılarda Açıklıyor.. Host Firman Cpannelle Oynuyordur Güncelleme V.s Bişeyler Yapıyordur Dolayısı İle Veritabanın Devre Dısı Kalıyor Yada Veritabanın Ağırlasıyor Kasıyor Bağlanamıyor Bağlanamadığı İçin Phpnukesistemi Çalısmıyor İlk Kurulduğu Halini Alıyor Veritabanına Bağlandığı Anda Düzelir Korkulucak Bişey Yok Phpbb Dede Olur Arada Kiritik Hata Veritabanına Ulasılamıyor Der.. Yapacağın Şey Ya Host Firmanı Değişicen Yada Arada Bir Bu Hatalara Göz Yumucan..Kolay Gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız