selam bu Admin girişi yapınca Bekleyen içerik leri nasıl düzenleriz mesala ziyaretçi defterine mesaj gonderildi pasif olarak bekliyor bunu nasıl ekleye biliriz
Tarih: 2010-02-09, 01:57:46 Mesaj konusu:
Bekleyen içrerik zaten kendin cevabı vermişssin mesela ziyaretci defteri mesajına mesaj yazılmış ve pasif bunu ziyaretci defteri adminden aktif hale getirceksin diğerleride öyle sırasıyla üye olunmuş admin onayı gerekiyor resim eklenmiş admin olayı gerekiyor vsr vsr hepsini adminden kontrol edip isdediğini pasif isdediğinide akif yapacaksın
yok Soruyu sanırım ben yanlıs anlattım yada siz yanlıs anladınız.
Admin Girişi Yaptınız Siteye Admin icin Sol yada Sagda Genelde Solda olur Admin Kısa yol Blok vardır birde onun altında bir blok olur ama blok nerden olur nasıl onu bulamadım o blokda
Bekleyen İçerik die baslar
Haber: 0
İzlenim: 0
Bağlantı: 0
diye devam eder bunlar Üye yada misafirlerin Öneri Sunduklarını gösteren bir Blok ama Nerde nasıl olusuyor bunu bilemiyorum. bunu soruyorum iste.
Tarih: 2010-02-10, 13:40:51 Mesaj konusu:
spakme :
yok Soruyu sanırım ben yanlıs anlattım yada siz yanlıs anladınız.
Admin Girişi Yaptınız Siteye Admin icin Sol yada Sagda Genelde Solda olur Admin Kısa yol Blok vardır birde onun altında bir blok olur ama blok nerden olur nasıl onu bulamadım o blokda
Bekleyen İçerik die baslar
Haber: 0
İzlenim: 0
Bağlantı: 0
diye devam eder bunlar Üye yada misafirlerin Öneri Sunduklarını gösteren bir Blok ama Nerde nasıl olusuyor bunu bilemiyorum. bunu soruyorum iste.
İşleminizi mainfile.php den function adminbox( fonksiyonundan yapacaksınız. Tabii bunun için php ile SQl konusunu bilmeniz lazım. Diğer eklemelere bakarak çözmeye çalışabilirsiniz.
bu konu hakkında YARDIM edecek birileri aranmakta. ilan vericem sonunda Zormu bu o kadar.. kimse bi öneri yada kimsemi bu dediğimle uğrasmadı merak ediyorum.
Nedemişler Kendi Doktorun ol die q:)) Sorunu Kendim Zorda olsa çozdum
Bi örnekde vereyim arkadaslara
Örnek: AEG_ZD Ziyaretçi Defteri Pasif Mesajları Solda Görmek istiyoruz..
ilk Olarak mainfile.php dosyanı acıyoruz. function adminblock( yazan yeri buluyoruz. Bu işlemin En ALt Kısmında bulunan themesidebox($title, $content); yazısının hemen üstüne
$num = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_aeg_zd"));
$aktif = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_aeg_zd where mdurum='1'"));
$pasif = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_aeg_zd where mdurum='0'"));
$content .= "<strong><big>·</big></strong> <a href="">"._PASIFMESAJ."</a>: $pasif<br></span>";
Bu Kodu Ekliyoruz. mainfile.php dosyamızı kaydediyoruz ve language/lang-turkhis.php Klasorumuzu Acıyoruz En üst yada alt kısma
define("_PASIFMESAJ","Pasif Mesaj"); diye ekliyoruz. işlem bu kadar Artık Ziyaretçi Defterine Girmeden Pasif Mesajlarımızı Solda Bekleyen içeriklerde Göre biliriz.
Şimdi Diğer Beklemeli İşlemlere Göz Atıcam Onay Bekleyen Yani Bu Konuda Anlasılmayan bölüm yada aklınıza takılan bir konu olursa cevap yaza bilirsiniz. ben yardıma acık biriyimdir.. !
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız