Tarih: 2010-02-11, 12:52:11 Mesaj konusu: Boş bir sayfa
Arkadaşlar bir modül arıyorum boş sayfalardan olaçak içerigini biz dolduraçağız yani yazı yazabileçeğim resim ekleyebileçegim haberlerdeki gibi ama başka bir şey olmayacak yardımcı olursanız sevinirim
<php>
<html>
Html Kodları Buraya Gelicek
</html>
<php>
yukardaki kodları doysa ac ve html kodlarını html kodları buraya gelecek yere yapıştır ve bu sayfayı index.php diye kayı ediyorsun sonra modul olarak istedigin klasore ne ad vermek istiyorsun ornek haberlerim <-- klasoru olustur index.php icine at ve haberlerim klasorunu modules klasorune icine atınca sana html bir modul olacaktır.
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-11, 18:02:36 Mesaj konusu:
kafe24 :
kardeşlerim yokmu yardımcı olabilecek bir kardeşimiz
Ne yapmak istedigini tam anlayamadim ben ama sanirim html de yaptigin sayfalari modul olarak kullanmak istiyorsun.
Bunu asagidaki kodla yapabilirsin.
frontpage de sayfayi istegin sekilde tasarla, sayfa bittikten sonra sayfadaki ilk <table satirini bul ve <table oncesindeki butun kodlari sil.
sayfanin asagisinda en son </table kodunu bil ve bundan sonra ne varsa sil ve modules klasoru icerisinde istedigin isimde bir modul olustur ve icerisine bu html dosyayi ornek tarih.html olarak kaydet.
Sonrasinda asagidaki kodu index.php olarak bu modul icerisine kaydet!
http://ozalandernegi.net/deneme.rar Bu sana deneme klasorunu modules icine at ve deneme klasorunun icindeki index.php ac Html kodlarını gelecek dediğim yere yaz Sonra deneme klasorunu modules icine atıyorsun aktif ediyorsun işlem bu kadar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız