bir animasyon modülü düzenlemekteyim. ancak açılan bu animasyona indirme bağlantısı vermek istiyorum. bir türlü beceremedim kafa durdu :)
örneğin, flashın uzantısı şöyle: alanadi.com/modules.php?name=Animasyon&file=read&id=54
bu bağlantıya girildiğinde swf animasyon açılıyor. bu açılan animasyona indirme linki nasıl verebiliriz ?
benim denediğim yöntem şu idi: indir bağlantısının köprüsüne şunu yazmış idim.
Kod:
<a href="$text\">İndir</a>
ama bunu yazdığımda sayfada aynı flashı 2 kere göstermekte.. ve sayfa yapısı bozulmaktadır.
En son ozgurcocuk tarafından 2010-02-14, 02:35:06 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
flashın swf linki yani modulün içinde embede giren kodu giren değişkini
$text yerine ver ve kullanıcı sağ tuş farklı kaydet yapmasını söyle
başka bir yöntem ise tabiki rarlayıp dosyayı altta kullanıma sunmak
embed üzerindeki swf bağlantısını girdiğimde tek bir animasyona link vermez mi ?
ben tek tek linklerle uğraşmak istemiyorum. yani flashı koyduğumda sağ tık hedefi farklı kaydet ile indirebilmelerini istiyorum. bunu nasıl yapabiliriz.
Ozaman ya ilk dediğimiz gibi elle ekliceksin yada
modülünün admin panelinde ayrı bir kutu açıp linki yazıcaksın
onuda veritabanına kaydettiriceksin yani herşekilde uğraşman gerekiyor
flash kodnun içinden linki çekmek pek mümkün gözükmüyor şuan
bu linkdeki programlada bu işlemi yapabilirsin.yani animasyon izleme sayfasına Animasyonu Bilgisayarıma Nasıl İndirebilirim şeklinde bir buton koy üye o butona tııklayınca yeni bir pencere açılsın popup vb. gibi o açılan pencerede bu program ile nasıl animasyonu bilgisayarlarına indirebileceklerini ve programın download linkini yayınla
fikir için teşekkür ederim. Ancak ben sorunu çözdüm. yani animasyonu kodlarla ekleyerek değilde, flash kodları okuma dosyasına koydum. embed src"$text" yaptım. text değişkenini admin panelinden flash adresi olarak belirledim. yani adminden flashı eklerken sadece uzantısını giriyorum. bu şekilde indirme linki vermek istersek hfref"$text" (sağ tıkla hedefi farklı kaydet) şeklinde köprü veriyoruz.
Modülü tamamen bitirince buradan yayınlarım. İşe yarayacaktır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız