Tarih: 2010-02-13, 05:20:18 Mesaj konusu: Makaleler için Content kullanıyorum ama resim çıkmıyor
Merhaba arkadaşlar,
Başlık yeterince açık. Makalelerimi yazmak için Content modülünü kullanıyorum fakat orda resimlerim çıkmıyor. Config.php'den yap diyenler olacağını umarak şunu söyliyeyim, forumda 45dakikadır arama yapıyorum ve bunu açıklayan yok. Sürekli bu açıklama yapılmıştı denmiş ve geçilmiş.
Eğer böyle bişey yoksa da bu tarz bir modül önerebilir misiniz. yapacağım şey şu şekilde de görünebilir,
Yazım
Resim1-Resim2-Resim3 şeklinde altta linklendirilmişte olabilir. Teşekkürler.
Teşekkürler arkadaşlar. Bir sorum daha olacak. Config.php içinde Allowhtml gibi bişey yok bende. Çok ufak bir yazı var sadece. Onlarda username, pass ve data bilgilerim. Yanlış yeere mi bakıyorum?
Şimdi benim anltmak istediğim config.php içinde bende sadece dbname dbuname'ler falan var. Bunların haricinde başa bir yerde config.phpdosyası mı var acaba?Yok çünkü yapamıyorum yani :)
Şu anda baktım ve config dosyasını kendim düzenlemişim. O yüzden bulunmuyor sanırım. Orjinal configini koysam dil problemime de çare olabilir mi acaba?
dil sorununa sql dosyanızın karakter seti ile çözüm getirebilirsiniz. yani mysql a yüklerken karakter seti hangisi ise onu seçmelisiniz.
8.1 de muhtemelen "latin5 turkish ci" dir. tabi değiştirilmediyse. bunu seçip yüklediğinizde tr karakter sorunu olmaması gerekli. 7.9 da böyle gideriliyor tr karakter sorunu.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız