Tarih: 2010-02-15, 01:52:13 Mesaj konusu: Radyo sitesi...
S.alkm arkadaşlar benim bir radyo sitem var..buraya nasıl bir şey yapmam lazım ki hangi sayfaya girilirse girilsin radyonun durmadan çalmasını istiyorum..googledan arayıpda girnce index.php diye giriş oluyor oda üst playeri atlıyor..onu engellemek için bir bilginiz varmı bu konuda...yani devamlı çalıcak radyo kurmamız gerekiyor...
aquamp media player Diye Arat Googlede Bulursun Özel Mesajla Msn Adresimi Yazdım Ekleyemezsen Ben Eklerim..Kardeşim. Yalnız Googlenin Atlamasına Bişe Yapamazsın Sitenin Görünen Bir Yerine Uyarı Mesajı Yaz Googleden Gelenler Radyoyu Dinleyemiyor Şu Linke Tıklayıp Dİnleyebilirsiniz De
Siz bundan bahsediyorsunuz..Bundan var bende.... bundan şikayetçiyim işte...Google index.php diye gösteriyor siteyi o yüzden googledan arama yapıp giren kişiler radyoyu dinleyemiyor bunu bi çare bulan arkadaşlar varmı acaba...
Bu linkte block olarak var istediğin şey ek paketi uygularsan secilen radyo popup olarak açılıyor ve çalmaya başlıyor kapatmadıgın sürece hangi sayfaya geçersen geç çalmaya devam eder
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız