Tarih: 2010-02-20, 22:52:29 Mesaj konusu: Siteme Hiç bir şekilde ulaşılamıyor açılmıyor destek lütfe
Arkadaşlar YARDIMınıza ihdiyacım var siteme dün geceden beri admin giriş yapamıyorum ve normaldede site hiç bir şekilde açılmıyor sürekli kısır döngü halinde bu durumu nasıl aşa bilirim yardımlarınıza ihdiyacım var..şimdiden teşekkür ediyorum..
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2010-02-20, 23:01:46 Mesaj konusu: Re: Siteme Hiç bir şekilde ulaşılamıyor açılmıyor destek l
hamzot :
Arkadaşlar YARDIMınıza ihdiyacım var siteme dün geceden beri admin giriş yapamıyorum ve normaldede site hiç bir şekilde açılmıyor sürekli kısır döngü halinde bu durumu nasıl aşa bilirim yardımlarınıza ihdiyacım var..şimdiden teşekkür ediyorum..
Hamzot siten gayet guzel calisyor bir tiklamada acildi
Tarih: 2010-02-20, 23:17:20 Mesaj konusu:
gün boyu hiç açılmıyordu kısır bir döngü vardı sürekli şimdi böyle oldu
daha önce i f r a m e virüs bulaşmışdı bu siteye ama temizledim şimdi bakıyorum tekrardan öyle birşey yok dosyalarda acaba tekrardan bulaşmış olabilirmi..??
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız