Tarih: 2010-02-21, 00:02:54 Mesaj konusu: NukeC'de ilginç bir hata
Merhabalar,
Nukec modülüme admin panelinden baktığımda menüleri ve modül ayarlarını _NUKECTHEREARE 0 _NUKECADS _NUKECAND 145 _NUKECCATEGORIES _NUKECINDB şeklinde görüyorum. Define edilmeleri lazım sanırım ama bulamadım. Nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Bunu hallettim fakat yeni bir problem daha çıktı ortaya. Ilan eklerken açıklama kısımları görünmüyor.sadece başlık kısmı var. Böyle birşeyle karşılaşan var mı acaba?
En son chogaw tarafından 2010-02-21, 02:44:44 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Bunu hallettim fakat yeni bir problem daha çıktı ortaya. Ilan eklerken açıklama kısımları görünmüyor.sadece başlık kısmı var. Böyle birşeyle karşılaşan var mı acaba?
3.7.5 Versiyonunu kullanıyorum. 4ü olduğunu ekledikten sonra gördüm. Silemeyeceğim için fazlalık yapmasın diye eskisini kullanayım dedim. Bu hatayı düzeltmek mümkün mü?
3.7.5 sürümü raven nuke için yapışmış normal nuke için uyarmı bilmem
sorununa gelince aynen dediğim gibi yapacaksın çünki senin aldıgın hatayı bende aldım daha önce o şekilde düzenledim.
Diyelimki hallettin fotoğraf yüklenmiyor bu module hata veriyor o yüzden uğraşmaya değmez bence
Bunun üzerine 4.0 yüklemeye çalıştım fakat bu seferde adminden girmek istediğimde http 500 hatası verdi.Nukecleri komple silip yeniden kurma gibi bir şansım var mı? sanırım uninstall seçeneği yok ondan çalıştıramadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Images not a problem mate. I want to uninstall NukeC and reinstall it. How can i do this? Also i already need html allow. I did everything but i cant use html tags.
Bunun üzerine 4.0 yüklemeye çalıştım fakat bu seferde adminden girmek istediğimde http 500 hatası verdi.Nukecleri komple silip yeniden kurma gibi bir şansım var mı? sanırım uninstall seçeneği yok ondan çalıştıramadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aldığın hatanın nasıl düzeleceği bu başlıkta yazmıştım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız