Tarih: 2010-03-15, 16:26:07 Mesaj konusu: Nuke Std 7.8'den Nuke Evo 2.0.7 Ext. Veritbanı taşıma YARDIM
Nuke standat 7.8 den "Nuke Evolution 2.0.7 Extreme" sürümüne geçiyorum. Veritabanının yeniden oluşturdum upgrade kullanmadım. Nasıl Kullanacağımı da anlayamadım. Manuel aktarımlarda tr karakter hatalarıyla karşılaştım
ayrıca Forumlar hata verdi ve açılmadı
Daha sonra da Extreme'ye upgrade yapacaksınız.
Bir üstte verdiğim dizinde Extreme olmayan Evoya upgrade yapılıyor.
Oraya kadarını yaptıktan sonra Extreme'ye geçin.
Teşekkürler. Ancak iki konu daha var.
-Bu Upgradeleri nasıl kullanıcaaz. Türkçe olmadığından rahat anlaşılmıyor. Bu unu varolan eski veritabanına mı bağlıcaz yoksa boş bir veritabanına mı bağlıcaz. Anlayamadığım noktalar var...
-Bu upgradeleri topluca nasıl indirebilirim? explorerden klasor şeklinde indirilmiyor.
Neden acaba nuke evolution destek sitesinde derdinizi dile getirmemişsiniz bu biraz anlamsız .
indirdiğiniz dosyaların içinde yapılacak tüm işlemler yazılı ,
ama hala anlamadın derseniz türkiyede iki tane destek sitesi var google amcaya nuke evolution yazarsaan sana adressi adresleri verir hiç merak etme .
Ayrıca google bir tek onu bilmez ne sorsan soluyor . hiç kızmıyor hata memnun oluyor kardeş şimdi meseleyi anladınmı haydi kolay gelsin
Neden acaba nuke evolution destek sitesinde derdinizi dile getirmemişsiniz bu biraz anlamsız .
indirdiğiniz dosyaların içinde yapılacak tüm işlemler yazılı ,
ama hala anlamadın derseniz türkiyede iki tane destek sitesi var google amcaya nuke evolution yazarsaan sana adressi adresleri verir hiç merak etme .
Ayrıca google bir tek onu bilmez ne sorsan soluyor . hiç kızmıyor hata memnun oluyor kardeş şimdi meseleyi anladınmı haydi kolay gelsin
Mesajımı dikkatli okumadığınız belli, ayrıca evolution destek sitelerini de incelememişsiniz. O destek sitelerine ne üye olabildik ne de destek alabildik.
Burda aranan Türkçe destek alabilmek. Bu Forumda kimin hangi konuda mesaj göndereceğine karar verecek konumda olan da siz değilsiniz.
Tarih: 2010-03-17, 16:16:19 Mesaj konusu:
Bu forumda çeşitli başlıklarda bir çok kez SVN sitemi aracılığıyla destek verdiğimi dile getirmiştim.
SVN sistemi bir sürüm kontrol sistemidir. Ortak kod geliştirilen bütün düzgün projelerde kod değişiklikleri SVN sistemi ile sunulur.
Öncelikle SVN sistemine katılabilmek için SVN programını kurun böylece explorerden tün dizini veya ihtiyaç duyduklarınızı indirebileceksiniz.
Tortoise SVN programı aşağıda. (Ben bunu öneririm)
http://tortoisesvn.net/downloads
32 bit olanını indirin kurun.
Sonra bu aşağıdaki dizinlerden ne isterseniz indirip kullanabilirsiniz.
Bazı ilgili linkleri aşağıda bulabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız