Tarih: 2010-01-06, 00:07:44 Mesaj konusu: Php üzerinden SMTP onaylı nasıl mail gönderebiliriz?
Mrb. Arkadaşlar;
sunucumuz güvenlik nedeniyle php ile gelen mail() fonksiyonunu engelliyor. Dolayısıyla php deki mail fonksiyonunu kullanamıyorum. Örneğin your account modülünde yeni üye olmak isteyenlere aktifleştirme kodunu mail olarak gönderemiyor, gazete modülünden üyelere güncel haberlerimi gönderemiyorum. Gönderirken aşağıdaki hatayı alıyorum:
Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 503 This mail server requires authentication when attempting to send to a non-local e-mail address. Please check your mail client settings or contact your administrator to verify that the domain or address is defined for this server. in C:\Inetpub\vhosts\celikhanses.net\httpdocs\modules\Your_Account\admin\activateuserconf.php on line 36
Durumu hosta ilettim, aldığım cevab aynen şöyle:
Alıntı:
Sunucularımızdan kimlik doğrulaması yapmadan mail gönderilememektedir, bu sebeple kullandığınız yazılımın mail ayarları bölümüne hesabınıza bağlı oluşturulmuş gerçek bir mail adresi ve şifresini girmeniz gereklidir. Böylece gönderilecek aktivasyon mailleriniz sizin mail adresiniz ve şifreniz ile bağlantı kurulup gönderilecektir.
Arkadaşlar bunun pratik bir çözümü varmı acaba, üstadların YARDIMını bekliyorum..
İlgin için teşekkürler asd1,
panelde zaten bilgi[]celikhanses.net mail adresi var..Ama nuke de mail adres ve şifreyi nereye yazmalı? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İlgin için teşekkürler asd1,
panelde zaten bilgi[]celikhanses.net mail adresi var..Ama nuke de mail adres ve şifreyi nereye yazmalı? Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Sevgili Mersoy,
Admin panelinde seçeneklerde yönetici e-maili belirlenebiliyor fakat mail sunucusunun kimlik doğrulaması yapacağı k.adı ve şifre alanları yok ki?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız