abi banada en guncel lazım mesela bu kendıkısını sılıp dırek onu kurma sansımız varmı bana bu konuda yardımcı olursan cok makbule gecer abı tek tek mod kuramıyorum ılla hata verıyor
valla bende bulamadım ama artık gerek de yok öylece kurarcam eski versiyon olarak... kullanmaya devam ben yeni versiyon istedim çünkü biraz mod forum eklentisi kuracaktım... gerek kalmadı eski versiyon üzerine kurmaya basladım...
Tarih: 2010-03-23, 18:36:53 Mesaj konusu:
Mod ekleme dökümanlarını iyi inceleyin.
Genelde şu şekilde işler:
Öncelikle veritabanına bir şeyler eklenmesi veya değişiklikler yapılması istenir. (ALTER TABLE komutu veya INSERT INTO gibi satırların kullanıldığı bölümler)
Sonra ftpde olmayan sadece o modun içinde yer alan dosyaların ftp ile siteye atılması istenir.
Daha sonra da modules/Forums ve sizintemanız/forums dizinlerinde var olan ve üstünde değişiklik yapılması istenen dosyalarda gerekli değişiklikleri yapıp ilgili yere atarsınız, modunuz çalışmaya başlar.
Genel adımlar bunlar. Eğer bu adımları doğru yapıyorsanız yine de mod çalışmıyorsa farklı bir sürümün modunu kurmaya çalışıyor olabilirsiniz.
Nuke altında phpbb2 ve phpbb3 ün her tür modunun çalışacağını düşünmeyin. Sadece başkalarının deneyip çalıştırdığı modları uygulamaya çalışın.
abı ben daha onceden yapabılıyodum megabb sıtesınde guzel sıtem vardı kapandı modlar falan gıttı formatta ama nukede aksaklıklar cıkardı bana dedıklerınız bılıyorum sanırım bende yalnıslıklar var hatalarımı belırtıcem sımdılık formu en sona bıraktım saolsun:)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız