Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-03-23, 23:09:01 Mesaj konusu:
bufeventun :
isimtescil.net ten almada nerden alırsan al :) sorun üstüne sorun yasar durursun
ben isimtescil ile 2 senedir çalışıyorum. hosting açısından bişey diyemem çünkü hiç host satışı yapmadık ama domain hususunda gayet memnunm nedenide yazılımı o kadar güzelki zaten firma ismini gayet önce tutmasına yetiyor bile.
isimtescil.net ten almada nerden alırsan al :) sorun üstüne sorun yasar durursun
ben isimtescil ile 2 senedir çalışıyorum. hosting açısından bişey diyemem çünkü hiç host satışı yapmadık ama domain hususunda gayet memnunm nedenide yazılımı o kadar güzelki zaten firma ismini gayet önce tutmasına yetiyor bile.
isimtescil.net te arkadaşlarımın ve benım yasadığım ortak sorunlarımız:
* satın aldığınız alanda çaktırmadan ksıtlama
* serverların sık sık calışmaması
* server çalışsa phpmyadmin e ulaşılamaması
* domain uzatmalarda tuhaf tuhaf kurallar
evet bunları sık sık yasıyoruz resmen adamı bırakın siteden internetten soğutuyorlar,allah yukarda yalan söylemeyelim ki tek iyi yönü her telefon acısınızda yada mail attığınızda karsınızda birini bulabiliyorsunuz.
bufeventun arkadaşım sana katılıyorum şuan isimtescille çalışıyorum ama söylediğniz gibi sürekli sorunlar yaşıyorum onun için sordum kaliteli host. firmasını geçiş yapmak istiyorum çünkü sorunlarından sıkıldım artık.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-03-24, 09:56:23 Mesaj konusu:
bufeventun :
sima19 :
bufeventun :
isimtescil.net te arkadaşlarımın ve benım yasadığım ortak sorunlarımız:
* satın aldığınız alanda çaktırmadan ksıtlama
* serverların sık sık calışmaması
* server çalışsa phpmyadmin e ulaşılamaması
* domain uzatmalarda tuhaf tuhaf kurallar
evet bunları sık sık yasıyoruz resmen adamı bırakın siteden internetten soğutuyorlar,allah yukarda yalan söylemeyelim ki tek iyi yönü her telefon acısınızda yada mail attığınızda karsınızda birini bulabiliyorsunuz.
Domain hususunda sorunla karşılaşadım ama şu ana kadar bir çok firma değiştirdim. mesela şunki server kiraladığım hosting şirketinin arada makinalarında sorun yaşanıyor, bunu ben serverlarda sanıyordum ama siteye birden fazla işlem yapınca misal hem ftp hem exploererde aynı site üzerinde birden çok sayfa açıp işlem yapınca ftp bağlabılan ip yi kısa sürede banlıyor. bu diğer host firmalarındada yaşadım.sizinde başınıza gelen bu olmasın?
Tarih: 2010-03-24, 20:56:19 Mesaj konusu:
ikisinide kullandım pek fark göremedim ama tabi hitin yüksek olursa fark olur mu bunu bilmiyorum ..yabancılarda hsot biraz daha ucuz buda bir gercek...
Hepinize YARDIMınızdan dolayı teşekkür ederim.Hamzon abinin önerisi olan www.aysima.com.tr den host. ve domain aldım bakalım şimdilik bi sorun yok ve herkonuda yardımcı oluyorlar İnşallah hep böle olur ve sorunda yaşamam.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız