Tarih: 2010-04-03, 14:22:00 Mesaj konusu: www.muratvarol.com Düşünce ve Görüşleriniz
8 aylık bir sitem var. ve bu 8 aylık zaman zarfında her geçen gün birçok değişiklik yaptım sitede.
ve bugün siteye artık son halini verdiğimi düşünüyorum.
bundan sonra sitede blok ve modül bakımından pek bir değişiklik yapmak istemiyorum ama içerik bakımından tabiki her geçen gün yeni yazılar, makaleler, haberler eklenecektir.
onun için sitenin bu son hali hakkında sizlerin de görüş ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
iyi güzelde bu sitelerde üyelik zorunlu olayına herzaman kızmısımdır. sırf üyem olsun die bole bisi yapılması kendi adıma sevmiyorum isteyerek üye olunmasından yanayım.!
Php-Nuke site kurmak tüm modülleri-blockları kurup kullanmak değildir.
Önemli olan işimize yarar eklentileri özgün içeriklerle kullanmaktır.
Sitenizi çok sıradan buldum.
Temanızı begendim.
- yönleri; Bir site anasayfasında 3 tane arama motoru blocku- 2-3 tane haber blocku- 2-3 tane de radyo blocku olmamalı. Ana sayfa Uzayıp gitmiş tasarımı olumsuz etkiliyor.
Anasayfa tasarımınız üzerinde çalışmanız gerekmekte oldugunu düşünüyorum.Hem tasarım hemde site açılma hızını olumsuz etkilemekte.
Seo uygulamayıda unutmayın.
öncelıkle murat abı cok guzel sıte olmus ellerıne saglık benım gorusum abı sıtede
Bingöl Konulu Yazıları
Konulu Yazılar
Yerlerınden Cok Var bence onları bı tane altınta toplasan daha guzel olabılır hemde cok asa dogru bos gıbı gostermıs sıteyı bıraz ama bloklar ve kullanılan modullerı uygun yerlestırmıssınız ayrıca temada cok guzel durmus sıtede tebrıkler basarılar...
iyi güzelde bu sitelerde üyelik zorunlu olayına herzaman kızmısımdır. sırf üyem olsun die bole bisi yapılması kendi adıma sevmiyorum isteyerek üye olunmasından yanayım.!
kardeşim sitede sadece dosyalar bölümüüyelik istiyor. onun sebebi de dosyalar bölümünü oluşturmak için günlerce uğraştım modülleri ve blokları topladım. az da olsa o emeğin karşılığı olsun diye dosyalar bölümünü üyelikli yaptım.
Php-Nuke site kurmak tüm modülleri-blockları kurup kullanmak değildir.
Önemli olan işimize yarar eklentileri özgün içeriklerle kullanmaktır.
Sitenizi çok sıradan buldum.
Temanızı begendim.
- yönleri; Bir site anasayfasında 3 tane arama motoru blocku- 2-3 tane haber blocku- 2-3 tane de radyo blocku olmamalı. Ana sayfa Uzayıp gitmiş tasarımı olumsuz etkiliyor.
Anasayfa tasarımınız üzerinde çalışmanız gerekmekte oldugunu düşünüyorum.Hem tasarım hemde site açılma hızını olumsuz etkilemekte.
Seo uygulamayıda unutmayın.
Temanız oldukça güzel ve sade.
iyi çalışmalar dilerim.
bahsettiğiniz durumlar beni de rahatsız etmeye başladı açıkçası. eleştirileriniz için sağol. anasayfayı biraz daha düzenlemek benim de aklımdan geçiyor açıkçası.
öncelıkle murat abı cok guzel sıte olmus ellerıne saglık benım gorusum abı sıtede
Bingöl Konulu Yazıları
Konulu Yazılar
Yerlerınden Cok Var bence onları bı tane altınta toplasan daha guzel olabılır hemde cok asa dogru bos gıbı gostermıs sıteyı bıraz ama bloklar ve kullanılan modullerı uygun yerlestırmıssınız ayrıca temada cok guzel durmus sıtede tebrıkler basarılar...
Hocam kişisel site için Php-Nuke yerine Wordpress kurabilirdiniz. Hem çok güzel görünümler elde etmeniz için binlerce tema seçeneğiniz olurdu, hem de sayısız eklentiden istifade edebilirdiniz.
Header dediğimiz yani sitenin en üstündeki alan basit olmuş. Bu slayt geçişlerini yan blokta sergileyebilirdiniz. Sevgili Kaan'ın http://www.kaanfakili.com.tr/ sitesindeki gibi tek bir resimle güzel bir görüntü sağlayabilirsiniz.
Haberleriniz çok geniş olduğundan site aşağıya çok sarkmış. Yanlarındaki gereksiz bloklarda cabası.
Sitenizde içerik, dosyalar, haber ve köşe yazıları dışında birşey yok. Bu saydıklarımı wordpress ile rahatlıkla yaparsınız.
Google gibi arama motorlarından ziyaretçi çekmeyi hedefliyorsanız yarışa rakipleriniz ile aynı çizgide başlamak için wordpress kullanın. Nuke ile her zaman geride başlarsınız.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-04-10, 17:14:36 Mesaj konusu:
sitenizde içerik yada block değişiminden çok bence görünüm yani temaya özen gösterin.çünkü araba bile kaporta güzel olunca hiç motoruna bakma ihtiyacı fazla duymuyorlar. mesela www.nukedestek.com da ibrahim phpnuke ye blog temaları yapmıştı. bence onu indirip kurarsanız siteniz daha değişik bir anlam kazanır. misal ben sitelerimde genelde grafiğe önem veririm, fazla içerik yapmam nedenide ziyaretçi sitede fazla yazı görünce sıkılıp geri çıkıyor yada yazıları inceleme gereği duymuyor.
Bugunde eleştiri gunundeyim herhalde.Başlayalım can sıkmaya
Öncelikle amaç ve oluşum hakkında bir kaç şey söyleyim.Kesinlikle alakası yok.Kişisellikden çıkmış site hani şuda olsun buda olsun aman şu eksik kalmasın diye yapılmış bir site görünümünde.Kişisel bir sitede köşe yazarları bingöl haberleri filan olmaz.Site kişisel bir site değil bingöl haberleri olan bunun yanında ziyaretçi kaçmasın diye eklenmiş forum anket dosyalar filan olan bir site olmuş.
Eğer amaç kişisel birşeylerse wp en uygunu tabii ki mersoyun dediği gibi.
Web sitesi yaparken amaç ne o çok öenmli bence,site neye hizmet edecek bir konuda profesyonel yaklaşımlar sergilemesi lazım.Mesela en son yaptığım site webmasterlık üzerine içerikler olan bir site içimden başka şeyler eklemek geçmiyormu guncel haberler,kişisel notlar gibi ama kesinlikle eklemiyorum.Sitedeki amaç php,css,jquery örnek ve makelelerin olacağı bir site oluşturmak çünkü.
He arkadaş diyebilirki ya ben hobi olarak yapıyorum bu işi çok ust sıralarla filanda işim yok o zaman eyvallah bişey demeye hakkımız yok.Ama bu tarzda devam edecekse domaini değişmeli bence .
Tasarım öğelerine bişey demiyeceğim.Çünkü forumda genelde benim yazdığım eleştirler pek dikkate alınmıyor.Kendini geliştirmeye niyetli pek insan kalmadı :))) ne yazıkki..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız