Tarih: 2010-04-09, 04:08:05 Mesaj konusu: Adam Akıllı bi Nüke Sürümü elinde Olan varmı?
ne kadar sürüm denedim ise bi düzgün bişi bulamadım kullandıgınız işte bu sorunsuz bi sürümdür dediğiniz bir sürüm varsa paylaşa bilirmisiniz. kendime bi site hazırlayım dedim bitane olsun düzgün bişi tutturamadım. karakter hatası olmayan isteğimiz modülü kura bileceğimiz. bir sürüm varsa arşivinde olan lütfen paylassın..
Şİmdi Göreceli Bir Kavram php-nuke Sürümü Kualnıcagın Sitenin Özellğine Bağlı Sitede Bakarsan Hep öner 7.6 3-1 Pach dır. Php-Nuke Bilgine güveniyorsan Geliştirim diyorsan BU sürüm Yok Ben öyle istemiyrum dersen oydugum blok şak diye çlışıckadorsan Sürümden Sürme Fark var Her Sürümün Olumlu Olumsuz Modülü Blokları var Benimde acizane Tavsiyem Yei nesil CMS Kulanmalı ve Daha Öğrene bilecegin Portal lara yönelmen ama Benim Yanlış Anlaşılmasın 23 Site var 23 de srümü 7.6 3-1 Pach ve ben Bilgimle Geliştirdim siteden siteye sorunumu yok Şükür. Şu aralarda Joomla Yöneldim.
Localda denedim işe yaramadı hta dosyası yüzünden bunu nasıl test ederim bilmiyorum ama free bi domain hosting üzerinden test edicem artık bakalım nasıl olursa suan olan site ile değiştircem
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız