Tarih: 2010-03-26, 16:34:09 Mesaj konusu: üye girişinde anasayfaya yönlendirme Buyrun..
selam bu üye girişinde anasayfaya yönlendirme nasıl oluyor burdaki derselere baktım vakat orda verilen kod function login($uname, $pass) bu kod yok hani dedim belki cnb sisteminde vardır iki tane cnb versiyonu var onlarında index.php sine baktım böyle bişi yok ve sonradan denilen kodlarda yok bunlar.. doc o o k i e($setinfo[uid], $uname, $new_pass, $setinfo[storynum], $setinfo[umode], $setinfo[uorder], $setinfo[thold], $setinfo[noscore], $setinfo[ublockon], $setinfo[theme], $setinfo[commentmax]); bu kodlar neye dayanar verildi merak ediyorum dogrusu hani bizmi yanlış yapıyoz dicem ama böle bi kod da yok yada farklı sistemde yazılmıs bu lonuda YARDIM cı olurmusunz gerekirse size index.php göndereyim siz düzenleye bilirmisiniz birde bu CNB sistemi Kurulsamı daha iyidir kurulmasamı
En son spakme tarafından 2010-03-26, 17:22:05 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Arkadaşlar sorunu buldum Bilginiz olsun biraz zor oldu ama Yönlenen sayfaya göre index icinde arama yaptım ve sorunu buldum burdaki bilgi neye göre verilmiş bilyorum your accont farklı sanırım genel olarak da bu sekilde anlatılıyor neyse sözü uzatmadan. işlemi gösteriyorum..
malesef o cozum yanlıs sonsuzluk. orda denilene ile alası bile yok.. bakarsan anlarsın o ipucu kim bilir hangi surum yada ne olarak verildi bende anlamıs değilim ben de biraz arastırma yaparak buldum o cozumu... dogru olan budur..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız