İşimden dolayı sitemle fazla uğraşamıyorum akşamdan akşama anca bakabiliyorum. Ve her baktığımda siteye botlar tarafından üye olunmakta ve bazı forumlara +18 linkler koyulmaktadır. bunlardan sıkıldım. hele ki bugün yapılan saldırılardan... Yahu ne günahımız var bu şerefsizler bunları yapıyor.
Tek bir sorum var. Fırsatım olmadığı ve *YASAK KELİME** olduğu için forumlarda araştıramadım. Bu botları nasıl engelleyebiliriz. .htaccess yöntemi olmuyor. çünkü windows hostingde site barınmaktadır. nuke 7.9 kurulu. tek tek ip yazmakta sonuç vermiyor.
Tahminlerime göre veritabanından ulaşıyorlar. çünkü engellediğim ip adresleri ve üye isimleri engelli olmasına rağmen üye olabiliyorlar. CNB Your account modülünden de şüpheleniyorum.. üyelik mail aktivasyonuda olsa bunlar bi şekilde üye oluyor...
mail aktivasyonu varsa sorun yoktur forumlara da mesaj atarlar sen sadece admin forum admın panele gir forum izinlerini kyıtlı oalrak değiştir foruma mesaj yazamazlar ..
mail aktivasyonu yaptığım halde üye olunuyor ve isimleride yazmıyor. isim yazmadan üyelik normalde tamamlanmıyor. forum izinleri zaten kayıtlı kullanıcılara yönelik. üye olarak koyabiliyorlar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız