aynı sorun bende de var. üyelik mail aktivasyonu olmasına rağmen üye olunmakta. hatta üye formunda isim girmeden üyelik tamamlanmıyor. ama bu veletler isim yazmadan üye oluyor. bu demek oluyor ki veri tabanından üye oluyorlar. çözüm bulamadım bu soruna. bi bulsam :)
aslında çözümü var .htaccess ile engelleyebiliyorsun. ama benimkisi windows hosting. .htaccess linuxlarda çalışıyor.
nuke sentinel de engelliyor diye söylüyorlar. ama nuke sentineli kuramamıştım siteme.
sorun üyeliğin ne şekilde yapılması değil. Sonuçta mail aktivasyonlu üyelikte de botların üye olamaması gerekmekte. çünkü sisteme girdikleri mail adresleri geçersiz. ve isim yazmadan üye olunamamakta.
Ancak botlar bunları bir şekilde aşıyor. benim sitemde.. Sorun bence mysqldaki tablo isimlerinde. Bana Göre bu botlar tablo isimlerini kaydetmiş. sql daki tabloları değiştirirsek bunun önüne geçmiş oluruz diye temenni ediyorum. Denemek gerekiyor. Zamanım yok. Zamanım olsa bu sorunla ilgilenebileceğim. Eğer dediğim yolu denemeye çalışan olursa çok sevinirim.
spam bot yemişsiniz, büyük ihtimal dosyalarınızın bir kaçına bu spam botunu calısıtıran şifrelenmiş kodlar eklenmiştir. ya o kodları hem dosyalarınızdan hemde sql serverından silin veya üyeliği admin onaylı yapın düzelir
bu şifrelenmiş kodlar hangi dosyalara bulaşır ? ben sanmıyorum dosyalara bulaştığını. çünkü herhangi dosya değişikliği yapmadım. forumu aktif ettikten 2 ay sonra gelmeye başladı bunlar..
Arkadaşım ben işyeri ve evdeki bilgisayarımda ftp bilgilerini kayıtlı tutuyordum.
Sırf bu yüzden 2 ayrı sitemede < s c r i p t .... le başlayan kodlar tüm modül ve dosyaların index.php ile index. html dosyalarının en altına yerleşmiş.
virüs prgramları hata veriyordu. sorunu aşmam kolay olmadı.
Sizin dosylarda bu şekilde zarar görmüş olabilir.
Eğer böyle bir sorun varsa.. kayıt için your_account modülünen index.php dosyasını (eğer daha önceden değişiklik yapılmamışsa ) aynı sürümün bir dosyasıyla değiştirin. ( Yedek Almayı unutmayın )
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız