Tarih: 2010-06-09, 23:07:57 Mesaj konusu: Resim_Galerisi resim yükleme hatasi!!!
Arkadaslar sitemde Resim Galerisi yüklü...Bir türlü resim yükleyemez oldum...Sorun su "Resim_Galerisi-op-ekle_res.html" den sonra hata olusoyor, InternetExplorerde site HTML e dönüyor. diger browser lerde hata olusuyor ve resim yüklenmiyor...Bu sorunu nasil cözebilecegim hakkinda bilgisi olan var ise benimle paylasirsa sevinirim....
Tarih: 2010-06-11, 09:46:23 Mesaj konusu:
sorun resim yüklerken thumb oluşturan kodlar explorer 7 den sonraki sürümlerde ve bazı tarayıcılarda hata veriyor. internette bolca resim upload scriptleri var onlardan birini monte edebilirseniz sorunsuz kullanabilirsiniz.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-06-11, 09:59:21 Mesaj konusu:
internet explereda adres çubugu sağ tarafında sayfa şekli ortası tırtıklı bir sembol var oraya tıklayın sayfa uyuyumluluğunu ayarlıyor.bazı siteler e8 de sorun çıkardığı için bu eklentiyi yapmaya gerek duymuşlar...
Tarih: 2010-06-11, 11:59:37 Mesaj konusu:
rache, yanlış anlama ama sitem varken bu modülleri yapmış ve dağıtmıştım ama şimdi sitem yok o yüzdende kullanmayacağım bir şey için uğraşmak ta pek mantıklı bir iş gibi gelmiyor bana. o yüzdende dosya paylaşımından çok bilgi paylaşımı yapmaya özen gösteriyorum.
aynı sorunu yaşayan arkadaslar için bir düzenleme yapmıştım sima19 arkadasa vermiştim dosyayı seninle aynı sorunu yaşıyordu ama ben silmişim bir ara online olduğunda ondan alırız sadece index.php içerisinde birkaç değişiklik yapılacak
simdi sima 19nikli arkadasim imzanizdaki sitelerde kurulu olan resim glaerisinin aynisini kullaniyoruz seninle..böyle bir sorunun olmadigini bu iki sitede gördüm..rica etsem ihtiyacim olan dosyalari veya scripti paylasirmisin....
http://www.inalozuilkogretim.tk
---------------------------------------
http://www.asyaprefabrik.com
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız