Tarih: 2010-05-23, 11:06:55 Mesaj konusu: Resim Galersi Ve Ziyaretçi Defteri YARDIM Lütfen.!
Merahaba Arkadaşlar Ben uzun Zamandır Web Sitesi Tasarlıyorum Ama Çalışmalarım Hep Html Olduğundan Php Biraz Uzağım Lakin Php-Nuke 8 İndirdim Hostma Güzelce Kurdum Sorunsuz Çalıştırıyorum Ama Modül İndirip Bir Türlü Ekleme Yapamadım Mesala Ziyaretci Defteri Sql Okuttur Felan Diyor Modül Kurulumunda Aynı Şekilde Resim Galerisi Öyle Ne Kadar Uğraştıysam Beceremedim.. Phpmyadmin Onuda İndirdim oda Hep php Sayfalar Çözemedim..
Bu Mödülleri Siteme Yüklüyorum Admin Panelinde Görünüyor ne yazı yazabiliyorum nede resim yükleye biliyorum uzun lafın kısası 3 gündür çuvalladım başım ağrıdı bana bir el uzatsanız valla dünyanın en mutlu adamı ben olurum.... teşekkürler
:) Kısacası arkadaşın istedigi bana Nukeyi öğretecek birisi varmı:) işte nukenin yetersiz kaldıgı destek konularından birisi söyle derli toplu bir yazılı yada görsel bir derslerinin olmaması....Kardeş istedigin epey detaylı forumu aratırsan sornlarının çzöümlerine benzer yazılar bulabilrisin... okuyarak yapmaya calış...
Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederim Mesajlarınıza Biraz Geç Cevap Verdim Ama Kusura Bakmayın.. Mesajı Yazdıktan Sonra Vazgeçmiştim Php Nuke Kurmaktan Ama Bu Gün Gene Aklıma Geldi Yine Kurdum Önerileriniz Gerçekten İşime Yaradı Artık Benimde Php Nuke Tabanlı Bir Web Sitem Var :))) Sağolun Kolay Gelsin...
Tarih: 2010-06-23, 20:07:52 Mesaj konusu:
osdem66 :
:) Kısacası arkadaşın istedigi bana Nukeyi öğretecek birisi varmı:) işte nukenin yetersiz kaldıgı destek konularından birisi söyle derli toplu bir yazılı yada görsel bir derslerinin olmaması....Kardeş istedigin epey detaylı forumu aratırsan sornlarının çzöümlerine benzer yazılar bulabilrisin... okuyarak yapmaya calış...
Sana katılmamak eldedeğil pozitifnokta.com vardı nuke kurulumu her türlü eklentinin uygulanması ayarlanması editlenmesi vsr vsr görüntülü ders olarak anlatmışdı kıymetli bir abimiz bende nukeyi ordan öğrenmişdim ilk aslında, en son bakdım o sitede kapanmış ve böyle detaylı bir ders anlatanda hiç bir şekilde yok artık ..
Ustalar Kolay Gele Gene Ben Geldim :)) Bu Sefer Sıkıntım Sitenin Girişine Bir Resim Eklemek istiyorum Tam Ortaya Ama kodlarla Olmuyor Onun İçin Ne Yapabilirim Birde Yeni menüler Eklemek İstiyorum yaptğım site köyümün sitesi
örneğin çografi konumu
belde hakkında vs...
AYdın Bilgilerinizde Beni Aydınlatırsanız Sevinirim Google Bile Cevap Vermedi bana :))
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız