Sontango
paylaşım için teşekkür ederim fakat bir problemim var, profilinde bulunan siteden indirmiş olduğum Php-Nuke-Tag yani flashlı olanı siteye kurdum gerekli etiket düzenlemeleri de yaptım fakat bundan sonra herhangi bir kelimenin üstüne bastığım vakit;
Sorry, such file doesn't exist... hatasını alıyorum.yani biraz daha açıklayıcı yazarsam ilgili etiken <b>xxx</b> olsun; buna basınca site;
http://www.siteadı.com/modules.php?name=Search&query=xxx e gidiyor ve burada da <b>Sorry, such file doesn't exist</b> sayfası ile karşılaşıyorum. Bu normalmidir sanırım bir problem var nasıl çözebilirim olması gereken nedir ?
uğur saolasın ama benim istediğim diğer etiket sistemiydi yani Sontango nun profilinde belirtmiş olduğu sitesindeki belirtilen WPNuke-PowerNuke-PHPNuke-Block dosyası. Bu konuda yardımcı olursanız sevirim. Sorunum yukarıdaki gibi ilgili etikete bastığım zaman http://www.siteadı/modules.php?name=Search&query=etiket ismi linkine yönlendirilip bu sayfada Sorry, such file doesn't exist... yazısını alıyorum .
Tarih: 2010-06-24, 13:07:05 Mesaj konusu:
Kardes ben kendi siteme me_haber_2.1 bunda olan etiket sistemini kurdum bu dedigini hic denemedim. Eger sayfayi bulamiyorsa sanirim senin sitende ki Search mödülü aktif degildir..
Kolay gelsin
En son Sontango tarafından 2010-06-24, 13:14:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
birşey dikkat ettim bende Search modülü yok acaba bunu sonradan kursam olur mu ? yani şu anda nukenin orjinal versiyonunda bulunan Search modülünü alıp sunucuya atsam olur mu ?
Tarih: 2010-06-24, 13:22:14 Mesaj konusu:
Hayirli olsun kardes, Bence bu kurdugun etiket sistemine block.php dosyasina kayit ediyorsun bu biraz basit gibi degilmi?
Bana sorarsan baska bir etiket sistemi kur hem bu etiket sisteminde flash siteni yavaslatacaktir yinede kendin bilirsin, Kolay gelsin
Hayirli olsun kardes, Bence bu kurdugun etiket sistemine block.php dosyasina kayit ediyorsun bu biraz basit gibi degilmi?
Bana sorarsan baska bir etiket sistemi kur hem bu etiket sisteminde flash siteni yavaslatacaktir yinede kendin bilirsin, Kolay gelsin
basit olayları daha çok seviyorum sontango yine de görüşün için teşekkür ederim özel mesaj attım bi bakarmısın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız