merhaba arakdaslar php nuke yi yeni kurdum sabahtan urasiyorum fakat sayfa olsuturp icini dolduramiyorum ornek ile sorunumu aciklayayim yaptigim site okul tanitimi icin
sol taraftakiblokta bulunan
Ana Sayfa
· Anketler
· Arama
gibi blocklarin yerine ornegin Vizyonuzmuz diye bir sayfa eklieycem onu tiklayinca direk o sayfa acilsin umarim anlasildi bunu nasil yapaam bilemiyorum
Bu sayfayı oluşturabilirsem ; Nihayetinde aynı sorun bende de var.Bir sayfa değil En kolay yönden boş sayfa oluşturmam lazım7-8 belki daha fazla . Bir çalışma düşüncesi ve çabası içerisindeyim ; Başara bilirsem ilk fırsatta paylaşacağım :)
Bunu admin panelinden yaparsak program kod mod baya ağır bir durum ustalar bu işi tefaruatlı anlatacaklar ki ancak yapalım..Ama bunun forumdan Forum panelinden ayarlanabiliyormu mümkün oluyormu bilmiyorum.Kala kaldık :)
İşte nukenin en büyük eksigi yeni sayfa oluşturma sorunu.. nuke de yeni sayfa oluşturma diye bir şey yok.. sayfaları ya modül olarak yapacaksın yönetimden aktif edeceksin yada content modülü kullanackasın, bu modülün nuke kulumu ile hazır yükleniyor ayrıca gelişmiş versiyonları da var onlardan birisini kur ve sayfa oluşturmada kullan.. Aslında buda tam istedigin gibi degil ama şimdilik nuke için başka çare yok görünüyor.. selametle...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız