Tarih: 2010-07-21, 14:37:43 Mesaj konusu: php hata YARDIM lüffen
yazmış oldugum kod bu ama Yeni üye kaydet dediğim zaman boş alan bırakmayın diyor ama ben yeni üye kaydında hiç boş alan bırakmadıgım halde cıkıyo neden olabilir.
değişkenlerde mi sorun var yoksa POST metodu ile cekemiyormu text bölümünü anlamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler saygılarımla.
</p> 0 ){
echo "<s>
a l e r t(\"HATA ! Kullanıcı adı yada Email zaten kayıtlı\")
</s>";
$ekle = mysql_query("INSERT INTO ".$prefix."_uyeler (kullanici,parola,email,cinsiyet,adsoyad,sehir,ulke,avatar,imza,kayittarihi,kayitip) values ('`$kullanici','$parola1','$email','$cinsiyet','$adsoyad','$sehir','$ulke','$avatar','$imza','$kayittarihi','$kayitip')");
if($ekle){
echo "<s>
a l e r t(\"Üye Kaydınız Yapıldı\")
</s>";
echo "<br><center>Anasayfaya Yönlendiriliyosunuz <BR>Lütfen Bekleyin...</center><br>";
header("Refresh: 2; url=index.php");
}else{
echo "<s>
a l e r t(\"HATA ! Kullanıcı Kaydı Yapılamıyor\")
</s>";
evet kodlar yarım geldi
cok tşk. ederim kardeş hatayı buldum (KodAyikla) kısmına atadıgım değişlerden birinin adını yanlış yazmışım bundan dolayı ne yazarsam boş göründüğünden hata veriyordu ilginden dolayı tekrar tşk.ler
İYİ çalışmalar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız