Arkadaşlar, ilk olarak web sayfamda forumlarda, yazı yazarken, silerken vs.. şöyle bir sorun ile karşılaştım
SQL Error : 145 Table \nuke_bbsearch_wordmatch' is marked as crashed and should be repaired INSERT INTO nuke_bbsearch_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 19821, word_id, 0 FROM nuke_bbsearch_wordlist WHERE word_text IN ('deneme') Line : 249 File : functions_search.php
hemen hosting firmama bilgi verdim ve veritabanındaki arzayı çözdüklerini bildirdiler..
Ama forumlarda çok önemli bir konuya bu arza sırasında sanırım bir üyemiz cvp yazımış ve oda bu sorunla karşılaşmı.. ama şuanda baktığımızda son cvp yazan kişi o gözükmüyor..
konuyu tıkladığımızda ise şöyle bir problem çıkıyor..
Could not obtain topic information
DEBUG MODE
SQL Error : 1194 Table 'p2' is marked as crashed and should be repaired
SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, COUNT(p2.post_id) AS prev_posts FROM nuke_bbtopics t, nuke_bbforums f, nuke_bbposts p, nuke_bbposts p2 WHERE p.post_id = '19813' AND t.topic_id = p.topic_id AND p2.topic_id = p.topic_id AND p2.post_id <= '19813' AND f.forum_id = t.forum_id GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments ORDER BY p.post_id ASC
Line : 171
File : viewtopic.php
*YASAK KELİME** bir YARDIM istiyeceğim arkadaşlar..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız