Tarih: 2009-01-10, 21:55:47 Mesaj konusu:
505 iç sunucu hatası sadece frame virus'lerden kaynaklanmıyorki... Mesela bende forumlarıma color group kurdum hersey calısıyor fakat forum admin panelınde renk vermek için girdiğim bolumde bende 505 iç sunucu hatası alıyorum benım o sorunda php3 değilde php2 server olmasından kaynaklanıyor diye dusunuyorum
kardeş elinde eskiden calışır haldeki yedek dosyların varsa onları entegre et ayrıca htcas sanırım o dosyayada bak ok sanırsam index.php yada lugatta olur her yerde bir hata olabilir bence sen siteyi yeniden at ftp ile sonra configini güzelce ayarla düzelir bence..
birde söyle sana acıklyıım iyice bir bak bence ok..,
1- Bu hatayı aldığınız dizindeki dosyalar/klasörler yanlış chmod ayarlarına sahiptir.
2- Hatayı aldığınız dizinde yanlış yapılandırılmış bir .htaccess dosyası mevcuttur.
3- Sitenizde kullandığınız yazılım size ayrılan cpu limitini aştığı için çalışması sunucu tarafından durdurulmuştur.
Çözümleri ise şu şekildedir.
1- Hatayı aldığınız dizine girip CHMOD ları kontrol edin ve 777 olanları maximum 755 olarak ayarlayın. ( bizim tavsiyemiz, dosyalarınızı yeniden atmanız olacaktır, bu herhangi bir verikaybına sebep olmayacağı gibi dosyalarınızın en verimli kullanım ayarları kullanılacaktır.)
2- .htaccess dosyasını yedekleyip , dizinden silin ve sitenizin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer sildiğinizde siteniz tekrar çalışır konuma geçiyorsa lütfen .htaccess yapılandırmanızı değiştirin.
3- Tüm bu çözümler işe yaramadıysa scriptiniz sunucu tarafından durdurulmuş olabilir , lütfen bizimle irtibata geçin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız