bunu biliyorum ama powernukede blok secerken modulde secebiliyorudk otomatik bişeydi daha pratik o eklenti nedir acbaa onu bulamazmiyiz veya bir bilen yokmu?
webhancer bu daha iyi powernukede bir bloku ancak tek modulde kullanıyordun bunde ise istedegin modulde istedigin bloku kullanıyorsun ikisistemide kullandım bu daha kur biraz kurcala anlarsın
anasayfadaki module blokseçiyordun sanırım,şöyle diyeyim bu sistemde bir bloku tüm modullerde tekseferee gösteremiyorsun her modul için blok seçiyorsan seçmessen hiçbir blok çıkmaz
Tarih: 2009-08-25, 12:05:54 Mesaj konusu:
Dosyaları biraz düzenliyorum.
1.1 sürümü bile biraz eski kalmış.
Kurulum açıklamasını da güncelleyince buraya ekleyeceğim.
Bir de sırada dil dosyalarını çevirmek var elbette.
Tarih: 2009-08-25, 14:49:39 Mesaj konusu:
Kod:
* WB_BlocksManager v1.1 *
* Updated: 10/14/2004 *
* Module for phpnuke 6.x and 7.x *
* Copyright (C) 2003 Paulo Ferreira *
* *
* http://www.phpnuke-belgique.org/ *
* Email: webmaster@phpnuke-belgique.org *
/* GANYANCI - Alper BALCI Türkçe İlaveler ve EVO Uyumluluğu */
/* http://evo-turkish.com/ */
/* ==========================================================*/
* James Johnston *
* *
* http://www.techknowpro.com *
* nono *
* *
* http://osc2nuke.org/ *
WB_BlocksManager Eklentilerinizee ait blokların istediğiniz şekilde kullanılmasını sağlar.
Her eklentinin farklı bloklarla görüntülenmesi sayesinde daha dinamik bir site öngörünümnü elde edilir.
Nasıl kurulur? :
- Önce mainfile.php nin günli bir yere yedeğini alın.
- Eğer satndart nuke kullanıyorsanız "nuke_blocks_manager" tablosunu, EVO_2.1.0 kullanıyorsanız "evo_blocks_manager" tablosunu phpmyadminden okutun.
*** Dikkat eğer prefixinizi "nuke" den başka bir şeye değiştirdiyseniz sql dosyasının içinde de phpmyadmin kullanmadan önce gerekli değişikliği yapın.
mainfile.php içinde function blocks($side) dizesini arayın.
$name dizesini global değişkenlerin yanına ekleyin. Bitmiş hali şuna benzesin.
Örnek: global $storynum, $prefix, $multilingual, $currentlang, $db, $admin, $user, $name;
mainfile.php içinde $side = $pos; dizesini function blocks($side) içinde arayın.
- Takip eden satırlardaki sql sorgusunu yorum içine alın. (satırın başına // ekleyerek çalışmaz hale getirin)
Örnek (phpnuke v7.x) : // $sql = "SELECT bid, bkey, title, content, url, blockfile, view, expire, action, subscription FROM ".$prefix."_blocks WHERE bposition='$pos' AND active='1' $querylang ORDER BY weight ASC";
Örnek (phpnuke v6.x) : // $sql = "SELECT bid, bkey, title, content, url, blockfile, view FROM ".$prefix."_blocks WHERE bposition='$pos' AND active='1' $querylang ORDER BY weight ASC";
$sql = "SELECT b.bid, b.bkey, b.title, b.content, b.url, b.blockfile, b.view FROM ".$prefix."_blocks b, ".$prefix."_blocks_manager m WHERE b.bid=m.bid AND m.title='$name' AND m.bposition='$pos' AND b.active='1' $querylang ORDER BY m.weight ASC";
} else {
$sql = "SELECT b.bid, b.bkey, b.title, b.content, b.url, b.blockfile, b.view FROM ".$prefix."_blocks b, ".$prefix."_blocks_manager m WHERE b.bid=m.bid AND m.title='admin' AND m.bposition='$pos' AND b.active='1' $querylang ORDER BY m.weight ASC";
}
$sql = "SELECT b.bid, b.bkey, b.title, b.content, b.url, b.blockfile, b.view, b.expire, b.action, b.subscription FROM ".$prefix."_blocks b, ".$prefix."_blocks_manager m WHERE b.bid=m.bid AND m.title='$name' AND m.bposition='$pos' AND b.active='1' $querylang ORDER BY m.weight ASC";
} else {
$sql = "SELECT b.bid, b.bkey, b.title, b.content, b.url, b.blockfile, b.view, b.expire, b.action, b.subscription FROM ".$prefix."_blocks b, ".$prefix."_blocks_manager m WHERE b.bid=m.bid AND m.title='admin' AND m.bposition='$pos' AND b.active='1' $querylang ORDER BY m.weight ASC";
}
Son olarak yönetici dil dosyasının sonuna yani /admin/language dizinindeki her dil dosyasının sonuna ?> satırından önce aşağıdaki dil tanımlarını ekleyin.
Tarih: 2009-08-27, 11:25:16 Mesaj konusu:
s.a tarif ettiğiniz gibi editlemeleri yapdım ama şöyle bir sorun var modül adminden modüllere göre block atamak isdediğimde ana sayfada olan nsn nws modülüm yönetim menüsünde çıkmıyor ozamanda ana sayfada modüle göre block ayarlayamıyorum ana sayfa kapalı oluyor yani .
_BLOCKMGR_MODULEDROP burada en başda admin çıkıyor listeye bakdığımda ana sayfadaki nws modülü hiç görünmüyor bunu nasıl düzelte bilirim yada nerede hata yapıyorum fikriniz varmıdır acaba
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız