Tarih: 2009-08-09, 01:11:30 Mesaj konusu: Bloklar Sütun Olarak Kayboldu
Arkadaşlar 7.9 php nuke kullanıyordum.
Bloklar sütun olarak gitti. Forum konularına bak demeyin en ince ayrıntısına kadar baktım
Öneriler yerine getirdim ama yine olmadı..
Tüm modüllerde aynı hata var. Hiç gelmiyor yani Sütun bloklar..
Sitem tek stun halinde...
Temaları değiştirdim kullandığım temanın haricindeki temalarda hiç bişey yapamıyorum..
Tekrar kullandığım temayı aldım en azından birazı gözüküyor..
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhaba bir ekran görüntüsü falan verseydin belki yardımcı olacak arkadaslarimiz cikardi..ne yaptın en son bloklar yok olmadan ondan falan hasetseniz biras durup duruken kaybolmamiışıtır herhalde.bilmiyorum forumlarda var mi en son eklediginiz bir blok falan varsa onun kodlarini bir kontrol edin derim...
Sitenin görüntüsü bu sağ sol değil de blockların ikisi de sağdaydı yanyana
aslında hiç bişey eklemeden oldu bu olay. Ben forumlara konuları yazıyordum bir de baktım ana sayfa bu hale gelmiş.
Dikkat kardeş senin footer da yok olmuş:) su an acık olan sag blokları sola al, theme.php içindeki sağ ve sol bloklarına ait kodları kontrol et eksik bir şeyler varmı düzelmez ise bütün blokları pasif ederek tek tek aktif et hangi blokta hata var bulabilirsin..muhtemelen en son ekledigin blokta sroun vardır..
Evet tekkrar tekrar yükledim modülleri kaldırdım tekrar yükledim blokları tekrar yükledim amadeğişiklşik olmadı..
config mainfile theme bilmem ne hepsinde bi değişiklik yaptım ama
işte sonuç :
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/sesinidu/public_html/index.php on line 84
bu hataya döndü silip tekrar kurucam ya delirdim kafayı yemek üzereyim 1 ayda bu 8. kurmam siteyi ya bi virüs giriyo silip kurutyorum tekrar tekar yaa başka birinde var mı böyle sorunlar yaaaaaaaa
Virüs var ise ana dizindeki footer ve headr php içine bir bak oraya eklemiş olabilirler buda sitenizin bu sekilde görünmesine sebeb olabilcek bir durum..index dosyalari copright dosyalarına eklerler scrip türü bir seydir..
Bu işlemler bittikten sonra header,footer ve admin.php yi sakla congfig.php adinin degiştir vs. saho nun güvenlik önlemlerini incelemeni tavsiye ederim. bunu nasıl yapacaginda forumlarda aratirsan bulursun.v e en önemlisi sitenin ftp yedegini ilk kurulumdan itibaren illaki al düzenli olarak...böyle virüs durumlarında dosyalar içinden tek tek temizlemek yerine ftp den direk atmak daha basit..
Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim bi çare bulun bana..
Siteyi dün kurdum bugün bloklar yine gitti
altta durum çubuğunda şu hata var index.php ye baıyorum öyle bir kod yok..
ne olacak bu duurm ya. dün bilgisayara format attım. ama yine aynı şey oldu ...
herşeyi baştan kurdum admin.php yi de değiştirdim. ordan mı kaynaklanıyor acaba..
Hiç ftp ye girmeden kendiliğinden oldu. phpmy admini de açmadım bugün ama bloklar daha az önce kayboldu. acaba virüs bir gün sonra aktif oluyo gibi bişey mi.
şimdi son durum şu hata gözüküyor ve bloklar yok. sanırım 12 saat sonra da site tamamen gidecek çünkü dün öyle olmuştu yeni bir virüs mü bu
Arkadaşlar şöylede bir durum var diğer temaları seçince yönetim menüsü hiç gözükmüyor.
Eğer yardımcı olacak arkadaşım çıkmazsa php nukeye elveda demeyi düşünüyorum
news/index.php ayrıca gönderdiğin print durum çubuğundaki hatayıda dosyalarda var olan 7.9-3.2 tam packet içerisindeki tiny_mce dosyasını diğerinin üzeine yazdır.
Kardeş siteyi tekrar kuruyorsun ok ama yükeledigin temelar ve kurulum yaptıgın sürümün dosyaları her seferinde aynı dosylar degilmi.. kurulum yaptıgın dosyaların yada yükeldigin temalarin içinde virüs var dir her kurdugunda yeniden aktif oluyordur.. kurulum yaptıgın sürüme ait dosyları baska bir yerden indir ve kur ayrıca yükledigin temları da yükleme onların içinde de virüs olabilir.. virüs illaki kurulumdan sonra bulaşır diye bir şey yok belkide virüslü dosyalarla kurulum yapıyorusn..kolay gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız