Tarih: 2009-09-29, 18:01:10 Mesaj konusu: fckeditör neden böyle yapıyor..
merhaba fckeditöre habr resimleri eklicem mesela bikaçtane haberin devamı bölümüne resimleri kopayalyıp yapıştırıyorum yapışıyo haber ekle diyorum ama o görnümüyor aynı zamanda embed koduyla video ekleyemiyorum mynet eksenden embed kodu alıyorum video adresine yapıştırıyorum video göster diyom göstermiyor
Tarih: 2009-09-29, 18:09:09 Mesaj konusu:
Sorun FCKeditorde değil de ondan.
Siz site kodunuz içinde embed, img, object gibi anahtarlara izin vermemişsiniz de ondan ekleyemiyorsunuz.
Allowed Html konulu başlıkları araştırın.
Tarih: 2009-09-29, 18:21:03 Mesaj konusu:
hocam siz bi açıklayabilirmisiniz ben buldum diolar configde allowed htmlnin içine kodu ekle ben embedi ekledim ama yine çıkmadı sizin yardımcı olma şansınız var mı
Tarih: 2009-09-29, 22:43:57 Mesaj konusu:
O kodlar her zaman configde olmayabilir.
NSN News ayrı bir yerde tutar mesela.
Kullandığınız pakete göre bulunduğu yer değişebilir.
Veritabanında da izinli taglar bulunabilir, config.php dosyasında da.
Aşağıdaki örnekte;
Kod:
INSERT INTO `nuke_bbconfig` VALUES ('allow_html_tags', 'b,i,u,pre, span, style');
b,i,u,pre, span, style kodları forumda kullanılabilecek taglar listesine eklenmiş örneğin.
Siz en iyisi komple sitenin ftp yedeğinde allow_html_tags benzeri tanımları arayın.
Bulduğunuz listeye de istediğiniz tagları ekleyin.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız