Değerli nuke dostları arkadaşlar. Web sitemde Nuke 7.4 kurulu Phpbb nuke 2.07 forum versiyonunu kullanıyorum. forum içiresindeki konulara resim yükleme postimage.org den resim yükleme kurulu forum içirisine kayıtlı üyeler konulara resimler eklediler forum bu şekilde bir hafta çalıştı resimler gayet güzel konu başlıkları altında gösteriyordu şuan için sadece konuların altında yazılmış mesajlar var resimler bütün konularda yok olmuş durumda forum admin olarak girdiğimde mesajların içeriğine baktığımda resimlerin kodları yüklü durumda fakat resimleri göstermiyor bunun nedenini birtürlü çözemedim. Aynı zamanda forum konuları içindeki gelen mesajların yazı boyutunuda hepsini büyüttüğüm halde yazılarda eski haline dönmüş durumda yani küçülmuş durum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz.
Değerli dostlar yardımlarınızı bekliyorum bu konuda Netopsiyon formunu geriye dönük taradım birşeye rastlayamadım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan *YASAK KELİME** YARDIM aksi halde komple formu yeniden kuramaya calışacağım ama tüm bilgiler gidecek.
Ustadlardan bu konuda bilgisi olan yokmu arkadaşlar. Zor durumdayız. yukarda belirttiğim konudan dolayı. Forum bölümünde resim kodları adminden bakılıyor var normal forum konumunda bakınca resimler gözükmüyor sadece mesajlar gözüküyor bu bir virüs yada bir saldırıdan olabilirmi.
Arkadaşlar bu forumum 2.07 versiyonu nuke 7.4 sürümü nasıl kurduysam öyle duruyor orjinal sürüm yani bir yama ve yükseltme yapmadım forum üzerine de nuke 7.4 üzerinede bundan kaynaklanabilirmi.
aynı sorun hala devam ediyor. FTP den temanın forumunu yükleyerek durumu düzeltebiliyorum. Bugün için ftp den öğle saatlerinde düzeltmiştim. akşam saatinde 19:30 sıralarında tekrar resimleri yok saydı mesajlar duruyor ftp den eski localhostta çalıştığım temanın formunu atarak durumu düzeltebiliyorum nereye kadar devam edcek bakalım bilemiyorum.
Site Yöneticisi arkadaşım özelden bir tel verirsen aramak isterim. yada ben tel veriyim siz beni çaldırın tekrar ben sizi arayayım şuan forum yine aynı konumda yani resimler gitmiş durumda.
konu hala güncel site yöneticim linki verdim fakat sizden bir mesaj çıkmadı. Özelden size mesaj yolladım. Bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yokmu lütfen acill YARDIM.
Değerli dostlar forum içindeki resimlerin kalkması ve forum üyelerinin mesaj yazılarının durması sebebiyle hatanın devam etmesinden dolayı Themes/Forum içindeki bütün dosyaları tekrar FTP ye gönderdim busefer bunu tek tek göndererek yaptım. Her göndermemde forumu yenileyerek resmin nerede hangi dosyada düzelceğini yeniden resmin gelceğini görmek için formu sürekli yenileyerek baktım ve forum içine şu dosyayı attığımda resimler geldi. bbcode.tpl sizce bunun içinde hangi kod bazen birgün resimler duruyor bazende 8 saat bu belli olmuyor hangi kodda hata varda resimler kalkıyor ve bu bbcode.tpl dosyasını atınca resimler geliyor. bu konuda YARDIM Site admin sizdende lütfen YARDIM talep ediyorum.
Forum seçeneklerinde Mesaj Yazım yerinde :.... HTML Açık BBCode Açık ve Smileyler Açık olarak işaretli durumda. bunlardan forum ayarlarından kapatmam gereken bir yermi var .
En son mert10 tarafından 2009-11-11, 04:25:19 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız