Tarih: 2009-11-15, 09:29:11 Mesaj konusu: google doğrulama dosyası hatası
Google yönetici araçlarında sitemi site sahibi olduğumu bu güne kadar bir html dosyası root a atarak doğruluyordum bu sabah site sahibi olduğunuzu doğrulayın hatası verdi herşey tamam verdiği kodu html dosyası oluşturarak root atıyorum ve doğrula diyorum verdiği cevap :
Doğrulama başarısız oldu. Doğrulama dosyanız boş.
m e t a ile doğrula diyorum oda başarısız oluyor nasıl çözerim başka bu sorunu yaşayan arkadaşımız varmı.
Kardeş googlenin sana verdiği html dosyasını Sitenin anadizinine at. Ardından .htacces dosyana bir yedek al ve Bu dosyayı Ftp den sil. Ardından google webmastersden siteni doğrula ve ardından .htaccess dosyasını geri yükle. Pehaspe seo kullanıyorsan bazen bu konuda problem yaratabiliyor. Sorun Sadece .htaccess Sil ve doğrula.
sitenin anadizindeki ".htaccess" sil yada ismini degiştir sonra tekrar yenile de dogrular ilk de dogrulamassa f5 falan yap sorun ".htaccess" dosyasından kaynaklanıyor...
Kardeş O zman anadiznde olan Header.php Mainfile.php gibi dosyaların yedeğini al ve bunları komple sil. Birde öyle dene. Ayrıca Googlenin sana verdiği html etikeni doğru aldığından emin ol.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız