Tarih: 2010-01-19, 01:16:32 Mesaj konusu: ArkadaşLar Bir yardımcı Olurmusunuz Size Zahmet.
S.a Ben Ahmet ArkadaşLar Öncelikle.
ArkadaşLar Sitemde Şöle Bir Sorun Var İçinden Çıkamadım.
Şimdi Site Açılıyor Sitede Bazı Sol Menüdeki Yerler Açılıyor Bazıları Açılmıyor.
Bunun Sebebini Bir türlü Çözemedim
MeseLa Bu ŞekiLde Forum Açılıyor. (modules.php?name=Forums) Ama Menüde Açılmıyor Aynı Şekilde. Bazı Yerler Böle Açılmıyor Direk Açılmıyor.
Admin Panelinden Baktım Her Şekilde Hepsi Aktif :S
Ama çalışmıyor menüde seo da mı Sorun var Acaba diye düşündük seo yu deqiştirdik yine aynısı :S
Bana YARDIM edermisiniz Bu Sitenin Sorunu Hakkında.
Tarih: 2010-01-19, 02:31:10 Mesaj konusu: Re: ArkadaşLar Bir yardımcı Olurmusunuz Size Zahmet.
mIRCci :
.
Şimdi Site Açılıyor Sitede Bazı Sol Menüdeki Yerler Açılıyor Bazıları Açılmıyor.
MeseLa Bu ŞekiLde Forum Açılıyor. (modules.php?name=Forums) Ama Menüde Açılmıyor Aynı .
Açılmayan linkler hangileri arkadaşım öğrenmek için bütün linklre tıklamamızmı lazım
Forum bölümünde aktif değil admin bölümünden aktif etmen gerek
Kardeşim. Menüde Foruma Tıklıcaksın Bu Ben sana hepsine tıkla demedim ki.
www.sohbetgor.org/forum bu şekilde menüde açılmıyor işte.
(modules.php?name=Forums) Bu şekilde AÇılıyor Forum menüde 3-4 tanesi daha bu şekilde. diqerleri saglıklı
Admin panelinde aktif forum dada aktif Benim anlamadıqım neden açılmıyor işte onu Soruyorum Size. Nasıl Bir Sorunu var daha çözemedim.
kardeşim benim seo. o şekil zaten diqerleri nasıl açılıyorda bir forum ve 3-4 açılmaz
benim anlamadıqım zaten o menüye. dediqin şekilde yönlendiriyoruz yine açılmıyor.
Sorun burda zaten. baktıqın sorun yok qibi duruyor ama Açılmıyor malesef..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız