Tarih: 2010-02-27, 22:12:43 Mesaj konusu: Bir dizi problem - Lütfen YARDIM edin
Merhabalar,
Sitemdeki hemen hemen herşey bitti fakat ufak tefek hatalar yüzünden tamamlayamıyorum. Sizlerden ricam lütfen en ufak bir bilginiz bile varsa yardımcı olmanız. Yaklaşık 2 aydır sistemimin hatalarıyla uğraşıyorum. Sıralamak gerekirse,
- config'e eklememe rağmen HTML taglarının izni yok.
- Siteme link eklediğimde otomatik olarak anasayfa linkime dönüşüyor. Örnek olarak bir mail adresi yazdığımda o mail adresinin köprüsünü anasayfam olarak değiştiriyor.
- Sadece üyelerin download yapabilmesini istiyorum ama başaramadım.
- Download bölümümde indir butonunun üst kısmına reklam koymak istiyorum ama yapamadım. Forumda da bu konuda bilgi bulamadım.
- Siteme sitemap ve backlink eklemesi yapamadım. http://mavimsn.com/ adresinde yer aldığı gibi alt tarafta sitemap verebilmek istiyorum.
Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Dahası oldukça ekleyeceğim. Umarım yardımcı olucak arkadaşlar çıkar.
Tarih: 2010-02-28, 16:02:02 Mesaj konusu:
Kardeş ne diyelim yani şimdi pek fazla yardımcı olabileceğimi sanmıyorum sana mesela html izinleri konusunda son sürüm kullanıyorsan html epey kısıtlı eski bir sürüm kullanmalısın yada komple sil başdan sana adma akıllı bir portal yapalım diyeceğim ama malum zaman meselesi zamanımız oldukca kısıtlı sana yardımcı olmak isderdim ama
dowload da sadece üyelerin indirme yapmasına izin vermek oldukca basit
nsn dowload modulü var mesela onu kur işine yaraycakdır
daha detaylı bilgi tabi üstadlara kalmış benden bukadar ...kola ygelsin iyi çalışmalar..
Download olayını anladım çok teşekkürler. Peki HTML konusunda diyebileceğiniz birşey var mı? Çok zor durumda bıraktı beni 8.1.3.5 kullanıyorum versiyon olarak. Configden naparsam yapayım bir türlü aktif edemedim kodları.
Gerçekten çıldırcam artık. Hadi bunları geçtim. Bi şekilde halledicem de link verememe olayını nasıl yapabilirim? yazıyorum mesela www.google.com ama sistem otomatik olarak linki benim anasayfama yönlendiriyor. google linkine geliosn ama altta yönlenceği adres olarak benimki görünüyor ve anasayfama atıyor direk.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız