Tarih: 2010-03-12, 19:07:30 Mesaj konusu:
Sıkıntı yaşamazsın, en azından biz burada oldukça.
Ama şu da bir gerçek ki artık Nuke desteği olan bir CMS değil.
"Ben sitemi günümüzün şartlarına uyduracağım, geleceği olan bir site olsun" diyorsan seni WordPress bölümüne alalım.
Nuke-Evolution kullanıcısıyım ve oldukçada memnunun wordpress te olan herşeyin benzer şekilde nuke ilede yapılacağını düşünüyorum
Nuke kullanıcılarını wordpresse yönlendirmek yerine türkiyede nuke için kod yazan arkadaşların köy kasaba sitesi güzelleştiricisi olmaktan çıkıp
Düzgün işlere imza atması lazım bence
Elinde "Nuke Evolution 2.0.7 Extreme Türkçe" olan biri var mı?
Varsa lütfen paylaşsın. türkçesini hiçbir yerde bulamadım bu sürümün.
Guzel secim yapmissin nuke evolution extreme gercek cok super butun eklentiler var neredeyse upgrade ile bende gececem yakinda. destek icin www.usernuke.com ve www.evo-turkish.com sitelerinde destek alabilirsin her konuda. Kolay gelsin.
Guzel secim yapmissin nuke evolution extreme gercek cok super butun eklentiler var neredeyse upgrade ile bende gececem yakinda. destek icin www.usernuke.com ve www.evo-turkish.com sitelerinde destek alabilirsin her konuda. Kolay gelsin.
Bu sitelerin ikisi de sahipsiz gibi duruyor ama hayırlısı... Çünkü biri üyelik kabul etmiyor diğeri de onay kodu göndermiyor. Yöneticileri bir ilgilense süper olucak.
Teşekkürler.
Tarih: 2010-03-13, 20:07:02 Mesaj konusu:
Selamlar,
www.evo-turkish.com bana ait.
Evo (nuke)'nun şu anda geliştirilmekte olan tek sürümü olan 2.1.0 ın destek sitesi olarak faaliyet gösteriyor. Final sürümünün yayınlanmasını beklediğim için biraz atıl duruyor şu anda. Son sürüm hazır gibi. Biter bitmez son sürüm üzerine mod ve modüller hazırlanmaya başlayacak.
Bu sitelerin ikisi de sahipsiz gibi duruyor ama hayırlısı... Çünkü biri üyelik kabul etmiyor diğeri de onay kodu göndermiyor. Yöneticileri bir ilgilense süper olucak.
Teşekkürler.
usernuke üyeliği admin onaylıymış o yüzden olamamışız.
nukeden evoya geçiş oluyor mu peki bankocu kardeş yarın bir gün sürüm çıktığı zaman geçme durumumuz var mı ?
Teşekkürler.
Sana hak veriyorum bazen siteler gereken ilgiyi görmeyince oyle oluyor üyelik işleminde sorun vardı haledilmiş usernuke.com admini araratlan konuşurum msn den tabi bu durumu soyledim düzeltilmiş basit bir hata işte . Zaten siteyi kapatacak bir kaç kulanıcı dışında fazla birbirine YARDIM etmedikleri için işin tamamı admine kalıyor buda zor olsa gerek yakında kapanacak yani UserNuke.CoM da Sorun şimdilik Yok ancak bilginize Herkese Kolay gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız