Arkadaşlar siteme 8.1 i kurdum yükleme sayfasıda geliyor ama aşağıdaki hatayı veriyor.
Warning: ob_start() [ref.outcontrol]: out put handler 'ob_gzhandler' conflicts with 'zlib output compression' in /home/ballikli/domains/balliklilar.com/public_html/mainfile.php on line 75
Böyle bir hata veriyor. 7.6 yı kurdum ondada aynı böyle hata verdi. Lütfen yardımcı olun.
Aşagıdaki resimde olduğu gibi yükleme sayfası geliyor. Yüklemede yapıyor fakat her tıklamada bu hata görünüyor.
simdi sen kurulum yaparken yeni bir hosttami kurulum yapiyon yoksa ayni hosttami silip tekarmi yukluyorsun? Eger silip tekrar yukluyorsan uzerine yazmis gibi oluyorsun cunku phpmyadminde tabplalarin uzerine yaziyor tekrar. söyle yap bide ftpden dosyalari sil sonrada phpmyadmin de tablolarin hepsini sil ve tekrar kurulum yap bu sekilde hata almazsin sanirim. Kolay gelsin.
Valla düzeldi çok sağol abi inan çok makbule geçti. Bu arada abi sizin önerilerinizi dikkate alıyorum onun için bişey soracağım nukenin hangi versiyonu iyi şuan 8.1 i kurdum ama soldaki languages dil biloğu varya ordan site dilini türkçe yapıyorum ama yine ingilizce oluyor ve değişmiyor onu nasıl düzelteceyiz bilgin varmı abi?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız