Tarih: 2010-04-10, 00:43:41 Mesaj konusu: Forumları ve Siteyi twitr facebook vs Yerlerde baglasma ?
Merhaba bi eklenti arıyorum ama bulamadım sımdı söleki sitemizi ve sitemizde olan forum baslıklarını falan paylastırmak ıstıyorum bunun ıcın eklentıyı bulamadım elinde olan paylasabılırımı acaba ayrıca bır sorunum daha var onuda bu baslık altında bıldırmek ısıyorum
sitemi googleye indexlettirdim kaydetmis ama söle bi sorun mesela sıtemı kaydetmıs aramarlarda cıkıyor ama googleye dıre site ismini yazınca Şebnem Ferah Fan - Benim Adım Orman Yazmıyor onun yerıne
Index of /
- [ Bu sayfanın çevirisini yap ]
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at seboistiz.com Port ...
bu sekılde yazı cıkıyor bu zamanla degısırmı acaba bırde
ben seo yapmasam google benı sıte ısmının asasında böle sayfalar oluyor tek tek o sekılde yaparmı bıraz konu baslıgından cıktık ama kusrua bakmayın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız