Tarih: 2010-04-22, 20:56:56 Mesaj konusu: Bu paketi mutlaka kullanan vardır
Merhaba arkadaşlar sizden bir ricam olacak yaklaşık 2 haftadır site işleriyle uğraşıyorum ve 60sn.com & Netopsiyon.com v.1.0 Alpha yı kurdum herkezde olduğu gibi bendede türkçe karakter sorunu var forumda bu konuyla ilgili açıklamalar buldum fakat söyledğim gibi daha yeni olduğum için yapamadım ve günün 12 saatten fazlası iş yerinde geçtiğinden zamanımda yok aslında. Bu paketi kuran ve kullanan arkadaş mutlaka vardır bana bu konuda lütfen yardımcı olun.
Yardımcı olacak arkadaşalar msn mi eklemek siterseniz biriciyimx@hotmail.com
Lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
bence hıc bulasma cok guzel ama karkater sorunu adamı bogar ve her kurdugun modulde sorun yasarsın edıtlemek adamı yorar ben denemedım bende yenıyım ama usernuke.com surum var daha ben baslamadım onu kurdum ama oda cok yorucu nukenın her surumunde bı arzalık var bence kendınız deneyın surumlerı tek tek
Paketi kurduğum zaman ilk başlarda sıkıntılarım oldu. Ancak bunları giderdikten sonra şu ana kullandığım en rahat nuke olduğunu açıklıkla söyleyebilirim.
Zaten çok fazla da sıkıntısı yok. Eğer karakter sorununu gözünüzde büyütüyorsanız söylenebilecek bir şey yok.
Yeni yüklediğiniz modüller de sadece toplu değişiklik yapacaksınız o kadar. Zaten hazır gelenlerin hepsini yapan arkadaşlar sağolsunlar emek vermişler ve düzenlemişler.
Bir kaç harfi değiştirmek bana kalırsa zor olmasa gerek. Konuyla ilgili başlık var. Değişikliklerinizi o başlık doğrultusunda bir word pad açıp topluca yapabilirsiniz. Sizden çok fazla zaman almayacaktır.
Bende gününün büyük bölümünü iş yerine geçiren biriyim ve bu ufak değişiklikler hariç hiç bir sıkıntısı ile karşılaşmadım diyebilirim.
Dil dosyasını Wordpad la açtığım zaman türkçe karekterler hatalı çıkıyor ama not defteri ile açtığımda ise düzgün çıkıyor. Farklı kaydet diyorum ve kodlamayı utf- 8 yapıyorum daha sonra dil dosyasını roota yüklüyorum ama yine aynı sorun var. Lütfen YARDIMınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bazı dil dosyalarını düzelttim birkaç tanesini düzeltemedim elinde düzeltilmiş olan varsa benimle paylaşabilirmi. Lütfen arkadaşlar YARDIMınızı bekliyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız