Tarih: 2010-05-13, 17:17:43 Mesaj konusu: site girişinin üstüne resim
Arkadaşlar Birçoğunuz benden iyisiniz .Bizim sitenin asıl admini bir kaç zaman olmayacak.
Bende arkadaşlardan YARDIM alayım dedim.
sitenin girişinde sitenin üstüne resim koyacam.nereden koyacam bulamadım.netopsiyon a girişte bir link verilmiş Müzik dünyası gibi; Onun gibi ama resim olacak sitenin üstün'de..
Nereden nasıl yapacam bilmiyorum ki.Dolaştım durdum sitede bulamadım.dedim siteyi bozmadan sorayım arkadaşlara.
Forum'da aradım denk gelemedim.
sitenin secili temasinda header.html
den kodlari uygun yere koyarak yapabilirsin benim bildigim kadariyla
Çok Teşekkürler Atakanxx.Ama ele lap diye anlamıyorum . Bunu ihtimal ile bir resim sitesine yükleyip kodlarını alıp gerekli yere koyacağız.Kolay birşey ama bilene :)
İnşallah tefaruatlı bir anlatım ile yardımcı olabilir bir arkadaşımız.
Vallah dediğin yeri bulamadım Karıştıramıyorum da ..Ama YARDIMın için sağol umarım bilen bir arkadaşım msn de falan denk gelir tefaruatlı anlatma mutluluğuna ererim.Admin panelini bilmiyorum ancak
Admin paneline girecen
oradan modullere oradan şurya
oradaki yazıyı bulacaksın resimin şu kodunu ekleyeceksin gibi bir anlatım ile yapabilirim .Aksi hem risk hemde beni aşar .
.Teşekkürler Sağol..
Özel mesaj gelmedi Atakan Arkadaşım şimdilik ufak birşey yaptık ..Site admini zamanı yettigince nereden nasıl yaptıysa sitenin üstünde isim yazıyor sitenin ismi orayı aldı resimi koydu.soramadım daha nasıl yaptın diye.öğrendim mi yazacam ..Site hostmudur nedir aldığımız arkadaş var o yardımcı oluyor çok ta iyi anlıyor.Adama durmadan söylüyoruz ayıp oluyor.Hem gelişim hem sohbet buradan istifade etmeğe cabalıyorum.
sevgi ve saygılar
Tarih: 2010-05-14, 20:40:35 Mesaj konusu:
garapagag yollarken bir hata olusmus olabilir farkinda degilim
tabiki dedigin gibi burda forumu takip ederek okuyarak ve en önemlisi yap boz deneyerek ögreniliyor biseyler
1 sene icerisinde epey bi yol aldigimi düsünüyorum tabiki bilginin siniri yok fakat cok kafa yormak gerekiyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız