Tarih: 2007-12-08, 22:44:47 Mesaj konusu: 1 yıldır -banner-sız site
Arkdaşlar siteyi kuralı yaklaşık 1 yıl oldu ve bir bannerım bile yok.Fotoshop pc kaldırmaıdığı için bir türlü öğrenemedim.zaten kolay da değil miş..Komik ama fotoshoptan anlayan varsa bir banner yapsa olmaz mı?
üsttek flash ı bir arkadaş yaptı ancak sitenin çok geç açılmasına sebeb oluyor..
Siteye uygun bişeler bol duamı alır..edebiyat sitesine uygun şöle üstte koyacak şekilde...
boyutları 940 / 150 temaya göre uygun olur gibi bu boyut..
şu sefil site için
şimdi diyeceksin ben logo ıstıyorum sen ne dıyorsun dıye ama sıtenın teması degısse cok daha hos logo uydurulabılınır aslında sonra sıtenın asagısına hıt kazanmak ıcın html kodlar eklmıssın ama onları boyle sıralı duzgın bır hale soksan ıste temada degısınce guzel bı logo orta blokları da yenıden duzenlersen mp3 modulununde blogunu kullanmasan modul olarak gostersen aslında :) tabı sana kalmıs
Allah razı olsun kardeş böyle yapıcı eleştirilere çok ihtiyacım var...
dediklerini değerlendireceğim..
tema konusunda bir edebiyat sitesi için tema yapılmıyor ki bu da bbir sitem olsun :)
şu anda bir tema editliyorum.yeni yıla yetiştirmeye çalışacam..logo ya muhtaç kaldık.fotoşop pc kaldırmadı öğrenemedik gitti..
sizin gibi dostlardan YARDIM talep ettik inş..
eleştirilere ve tavsiyelere açığız..Hepinize teşekkür ediyorum...
:) şimdi biri cıkıp sana logo yapsa yarın yenı temaya gectıgınde o logo olmayacak bence önce temanı seckı ona gore logo yapılsın :) sımdı yapsalar sen yenı yılda degıstırırsen logonun ne anlamı kalır :)
Tarih: 2007-12-09, 06:14:22 Mesaj konusu: Re: 1 yıldır -banner-sız site
tema.mavimsn deki
mavimsn_C4 YE GÖRE YAPALIM o zaman
blok başlıklarının hepsi mavi...bir de üstteki banner bölümü ile alttaki cpy yazısının olduğu bölüm gözardı edilebilir renk olarak yani kırmızıyı dikkate almadan maviye uygun logo
Çok teşekkür ederim kardeşlerim..
Allah razı olsun kardeş böyle yapıcı eleştirilere çok ihtiyacım var...
dediklerini değerlendireceğim..
tema konusunda bir edebiyat sitesi için tema yapılmıyor ki bu da bbir sitem olsun :)
şu anda bir tema editliyorum.yeni yıla yetiştirmeye çalışacam..logo ya muhtaç kaldık.fotoşop pc kaldırmadı öğrenemedik gitti..
sizin gibi dostlardan YARDIM talep ettik inş..
eleştirilere ve tavsiyelere açığız..Hepinize teşekkür ediyorum...
Himm... Ozaman Bir Edebiyat Ve Makale içeriklerine uygun bir tema hazırlayalım :)
Not: Ne Zaman hazır olur filan sormayın hazır olunca download linkini eklerim...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız